Συνταγές Guest Chef

Φιλέτο πάπιας με κινόα και σάλτσα Πόρτο

Κατηγορία: Κυρίως

Υλικά για 1 μερίδα:

  1. 300 γρ. Στήθος πάπιας
  2. 10 γρ. Season Pepper Φύκια-Λεμόνι 
  3. 100 γρ. Μείγμα Κινόα
  4. 30 γρ. Gracy sauce
  5. 30 γρ. Καρύκευμα καβουρδισμένης καρύδας & φυστικιού 
  6. 30 γρ. Κρασί Πόρτο
  7. 5 γρ. Fleur De Sel

Χρόνος Παρασκευής: 20 λεπτά

Εκτέλεση:

  1. Μαρινάρουμε το στήθος πάπιας με season Pepper Φύκια-Λεμόνι
  2. Βράζουμε το μείγμα κινόα για 10 λεπτά
  3. Αφήνουμε να εξατμιστεί το Πόρτο και προσθέτουμε τη gravy sauce
  4. Ψήνουμε το στήθος πάπιας
  5. Σερβίρουμε με το καρύκευμα καβουρδισμένης καρύδας & φυστικιού και το fleur de sel

Καλή απόλαυση…

Ευχαριστούμε το Canteen για τη φιλοξενία

Chef: Μενέλαος Στεφανακίδης

Στις κουζίνες από το 2000

Chef στην κουζίνα του Canteen από το 2012

Λάτρης της fussion μεσογειακής κουζίνας

Tags: