Κατηγορία: Κυρίως
Υλικά για 1 μερίδα:
- 300 γρ. Στήθος πάπιας
- 10 γρ. Season Pepper Φύκια-Λεμόνι
- 100 γρ. Μείγμα Κινόα
- 30 γρ. Gracy sauce
- 30 γρ. Καρύκευμα καβουρδισμένης καρύδας & φυστικιού
- 30 γρ. Κρασί Πόρτο
- 5 γρ. Fleur De Sel
Χρόνος Παρασκευής: 20 λεπτά
Εκτέλεση:
- Μαρινάρουμε το στήθος πάπιας με season Pepper Φύκια-Λεμόνι
- Βράζουμε το μείγμα κινόα για 10 λεπτά
- Αφήνουμε να εξατμιστεί το Πόρτο και προσθέτουμε τη gravy sauce
- Ψήνουμε το στήθος πάπιας
- Σερβίρουμε με το καρύκευμα καβουρδισμένης καρύδας & φυστικιού και το fleur de sel
Καλή απόλαυση…
Ευχαριστούμε το Canteen για τη φιλοξενία
Chef: Μενέλαος Στεφανακίδης
Στις κουζίνες από το 2000
Chef στην κουζίνα του Canteen από το 2012
Λάτρης της fussion μεσογειακής κουζίνας