Κατηγορία: Ορεκτικό
Υλικά για 2 μερίδες:
Χρόνος Παρασκευής: 15 λεπτά
Εκτέλεση:
- Ψιλοκόβουμε το φιλέτο
- Καρυκεύουμε το φιλέτο με χουακατάι και το μαύρο πιπέρι “Lampong” αλεσμένο.
- Αραιώνουμε τη σάλτσα γκρέιβι με ζωμό κότας σε ένα κατσαρολάκι και δίνουμε μια βράση
- Αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα και την ταρτουφάτα και τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μπιμπερό
- Σερβίρουμε το ταρτάρ σε quenelle όπου δίπλα από το καθένα βάζουμε μια ποσότητα μαγιονέζα τρούφας
- Περιχύνουμε στο πιάτο τον κονσομέ βοδινού σε θερμοκρασία δωματίου
- Τέλος, τοποθετούμε πάνω από το κάθε quenelle τις πέρλες
Καλή απόλαυση…
Ευχαριστούμε το εστιατόριο Extravaganza για τη φιλοξενία
Chef: Αντώνης Μουστάκης
Στις κουζίνες από το 2006 δίπλα σε μεγάλους δασκάλους έμαθε να αγαπά τη μαγειρική
Από το 2014 μέχρι και σήμερα “δημιουργεί” στην δική του κουζίνα στο εστιατόριο Extravaganza