Συνταγές Guest Chef

Το “Σεφ”τάλι σου

Κατηγορία: Κυρίως

Χρόνος προετοιμασίας: 60 λεπτά & χρόνος εκτέλεσης: 20 λεπτά

Υλικά για 1 μερίδα:

  1. Σεφταλιά
  2. Ρεβύθια 
  3. Για τις Κρέμες
  4. Για τουιλ

Εκτέλεση:

  1. Για την Σεφτελία
    • Ζυμώνουμε τον κιμά με όλα τα υλικά.
    • Τυλίγουμε σε μπόλια, σε 2 ίσα μέρη.
  2. Για τα ρεβύθια
    • Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε μια κουταλιά ελαιόλαδο
    • Προσθέτουμε τη ποικιλία 8 είδη μανιταριών.
    • Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το λευκό κρασί.
    • Προσθέτουμε τα ρεβύθια και τα αφήνουμε για 10 λεπτά.
  3. Για τις σάλτσες
    • Σε Ένα mixer χειρός βάζουμε ένα κρόκο αβγού, μια κουταλιά φυσικό χυμό λεμόνι, τη rosolata και μπλεντάρουμε. Μετά προσθέτουμε  ηλιέλαιο 
    • Σε Ένα mixer  χειρός βάζουμε ένα κρόκο αβγού, μια κουταλιά φυσικό χυμό λεμόνι, τη πάστα μαύρου σκόρδου, 50ml ηλιέλαιο και ανεβάζουμε μαγιονέζα.
  4. Για το τουίλ 
    • Μπλεντάρουμε όλα τα υλικά μαζί.
  5. Βάζουμε στη φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει και προσθέτουμε μια κουταλιά από το μείγμα που φτιάξαμε.

Καλή απόλαυση…
Ευχαριστούμε το εστιατόριο Musique Cafe and more για τη φιλοξενία.

Chef: Δημήτρης Βλάχος

Chef στο Musique cafe and more 10 χρόνια στο μαγαζί αυτό

MOTO: Το παν για ένα καλό πιάτο είναι το μεράκι και τα σωστά υλικά!

Tags: