Συνταγές Guest Chef

What The Hell(ι)

Κατηγορία: Ορεκτικό

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά & Χρόνος εκτέλεσης: 5 λεπτά

Υλικά για 1 μερίδα

  1. 120 γρ. Χέλι Άρτας
  2. 8 γρ. Seaweed chips spicy sushi (μωβ)
  3. 8 γρ. Seaweed chips sweet chili & crab (κόκκινο)
  4. 8 γρ. Seaweed chips original (πράσινο)
  5. 4 ml Λάδι από κουκούτσι σταφυλιού
  6. 3 γρ. Πάστα Panca τσίλι
  7. 6 γρ. Μουστάρδα αχλάδι
  8. 3 γρ. Ξύδι φραμπουάζ
  9. 20 γρ. Friarielli
  10. 60 γρ. Μπρόκολο

Εκτέλεση:

  1. Παίρνουμε 2-3 chips από το καθένα, τα σπάμε και τα στήνουμε στο πιάτο μας ανακατεμμένα.
  2. Κόβουμε το χέλι σε φέτες και το καίμε μ’ ένα καμινέτο.
  3. Βράζουμε τις φύτρες από το μπρόκολο και ύστερα τις καίμε με το καμινέτο.
  4. Βάζουμε το χέλι στο πιάτο.
  5. Ρίχνουμε από πάνω το λάδι σταφυλιού.
  6. Προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά στο πιάτο μας στήνοντας τα όμορφα.

Καλή απόλαυση…
Ευχαριστούμε το εστιατόριο Μυστικός Κήπος για τη φιλοξενία.

Chefs: Δημήτρης Κωστόπουλος – Σείριος Κομιχείλης

Tags: