Κατηγορία: Ορεκτικό
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά & Χρόνος εκτέλεσης: 5 λεπτά
Υλικά για 1 μερίδα
- 120 γρ. Χέλι Άρτας
- 8 γρ. Seaweed chips spicy sushi (μωβ)
- 8 γρ. Seaweed chips sweet chili & crab (κόκκινο)
- 8 γρ. Seaweed chips original (πράσινο)
- 4 ml Λάδι από κουκούτσι σταφυλιού
- 3 γρ. Πάστα Panca τσίλι
- 6 γρ. Μουστάρδα αχλάδι
- 3 γρ. Ξύδι φραμπουάζ
- 20 γρ. Friarielli
- 60 γρ. Μπρόκολο
Εκτέλεση:
- Παίρνουμε 2-3 chips από το καθένα, τα σπάμε και τα στήνουμε στο πιάτο μας ανακατεμμένα.
- Κόβουμε το χέλι σε φέτες και το καίμε μ’ ένα καμινέτο.
- Βράζουμε τις φύτρες από το μπρόκολο και ύστερα τις καίμε με το καμινέτο.
- Βάζουμε το χέλι στο πιάτο.
- Ρίχνουμε από πάνω το λάδι σταφυλιού.
- Προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά στο πιάτο μας στήνοντας τα όμορφα.
Καλή απόλαυση…
Ευχαριστούμε το εστιατόριο Μυστικός Κήπος για τη φιλοξενία.
Chefs: Δημήτρης Κωστόπουλος – Σείριος Κομιχείλης