Κατηγορία: Κυρίως
Υλικά για 1 μερίδα:
- 200 γρ. Φιλέτο λαβράκι
- 50 γρ. Κρέμα φυστικιού
- 200 γρ. Σάλτσα Pomodorella
- 150 γρ. Spicemix del Μondo Nordic
- 50 γρ. Τομάτα φρέσκια μερικώς λιασμένη
- 50 γρ. Κίτρινα ημίλιαστα τοματίνια
- 30 γρ. Aceto Balsamico με άρωμα Passion Fruit
- 120 γρ. Ρύζι rosso
- 1 αυγό
- Αλάτι & πιπέρι
Χρόνος Παρασκευής: 15 λεπτά
Εκτέλεση:
- Αλατοπιπερώνουμε το λαυράκι
- Περνάμε από αυγό τη μεριά του δέρματος και στη συνέχεια το πανάρουμε με spicemix del mondo Nordic
- Σοτάρουμε το λαυράκι και από τις δυο πλευρές και το αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί
- Το γεμίζουμε με κρέμα φυστικιού
- Βράζουμε το ρύζι rosso σε αλατισμένο νερό για περίπου 20 λεπτά
- Περνάμε τη σάλτσα pomodorella στο θερμομίξ στους 90 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να γίνει κρέμα και προσθέτουμε το aceto balsamico με άρωμα passion fruit
- Κόβουμε την τομάτα φρέσκια μερικώς λιασμένη στα δύο
- Διακοσμούμε με κίτρινα ημίλιαστα τοματίνια το πιάτο μας
- Σερβίρουμε