Συνταγές Magna Carta

Λουκ a bao

Κατηγορία: Επιδόρπιο

Χρόνος προετοιμασίας: 2 ώρες & χρόνος εκτέλεσης: 10 λεπτά

Υλικά για 4 μερίδες:

  1. 200 γρ. Κρέμα pistachio ζαχαροπλαστικής
  2. 400 γρ. Λευκή σοκολάτα
  3. 350 γρ. Κρέμα γάλακτος
  4. 120 γρ. Ζάχαρη
  5. 180 γρ. Τυρί κρέμα
  6. 5 γρ. Verbena (Asia, Vietnam)
  7. 100 γρ. Muscovado sugar
  8. 25 γρ. Καραμελωμένο τζίντζερ
  9. 10 γρ. Peta spark
  10. 80 γρ. Crumble κόκκινων φρούτων (φράουλα, φραμπουάζ)
  11. 4 τεμάχια Bao buns

Εκτέλεση:

  1. Σ’ ένα μπεν μαρί προσθέτουμε τη λευκή σοκολάτα, την κρέμα pistachio, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη και τ’ αφήνουμε μέχρι να λιώσουν.
  2. Στη συνέχεια αποσύρουμε από τη φωτιά και ενσωματώνουμε με το τυρί κρέμα.
  3. Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για δύο ώρες περίπου μέχρι να κρυώσει.
  4. Έπειτα τοποθετούμε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.
  5. Ατμίζουμε τα bao buns και στη συνέχεια τα τηγανίζουμε στη φριτέζα για να γίνουν τραγανά.
  6. Τα περνάμε από απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια τα πασπαλίζουμε με muscovado sugar και peta spark.
  7. Τοποθετούμε την κρέμα λευκής σοκολάτας με pistachio πάνω από το κάθε bao bun και γαρνίρουμε με το verbena, το καραμελωμένο τζίντζερ και το crumble κόκκινα φρούτα.

Ευχαριστούμε τις εταιρείες Dipnoceramics CONCEPT για την ευγενική χορηγία του εξοπλισμού για τη συνταγή μας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Logo_Concept-1.png
Λογότυπο χορηγού Dipno - Premium Ceramics
Tags: