Συνταγές Magna Carta

Morta”bella”

Κατηγορία: Brunch

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά & χρόνος εκτέλεσης: 15 λεπτά

Υλικά για 2 άτομα:

  1. 2 τμχ. Pinsa
  2. 2 Αυγά 
  3. 2 τμχ mozzarella buratta 
  4. 150 γρ Μορταδέλα σε φέτες
  5. 180 γρ. Κρέμα pistachio
  6. 60 γρ. Κρέμα ρόκας
  7. 30 γρ. Crumble bacon
  8. 10 ml. Λάδι από Chia
  9. 120 γρ. Tομάτα φρέσκια μερικώς λιασμένη
  10. 5 γρ. Λευκό πιπέρι Penja
  11. Fleur de sel

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μίξερ προσθέτουμε την κρέμα pistachio και την κρέμα ροκάς και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. 
  2. Αλείφουμε το μείγμα πάνω στην pinsa αφού την ψήσουμε στους 180 για 6 λεπτά περίπου,
  3. Προσθέτουμε το αυγό μάτι, τη μορταδέλα, τη mozzarella, τη τομάτα φρέσκια μερικώς λιασμένη και το crumble bacon
  4. Τέλος ραντίζουμε με λάδι chia και τελειώνουμε με λευκό πιπέρι Penja.

Ευχαριστούμε την εταιρεία CONCEPT για την ευγενική χορηγία του εξοπλισμού για τη συνταγή μας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Logo_Concept-1.png
Tags: