Συνταγές Magna Carta

Ταρτάρ μανιταριών με χαβιάρι τρούφας & κρέμα πορτσίνι

Κατηγορία:  Ορεκτικό

Υλικά για 4 μερίδες:

  1. 200 γρ. Λευκά μανιτάρια
  2. 150 γρ. Ποικιλία 8 είδη μανιταριών (trifolati)
  3. 80 γρ. Κρέμα πορτσίνι
  4. 25 γρ. Μορχέλες αφυδατωμένες
  5. 40 γρ. Μαρμελάδα κρεμμυδιού με balsamico
  6. 20 ml Aceto balsamico με γεύση τρούφα
  7. Καρπάτσιο τρούφας
  8. Χαβιάρι τρούφας
  9. Πούδρα πορτσίνι
  10. Season pepper σκόρδο κρεμμύδια εσαλότ
  11. Αλάτι μπλε Περσίας

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά & χρόνος εκτέλεσης: 5 λεπτά

Εκτέλεση:

  1. Σ’ ένα μπολ με χλυαρόνερό μουσκεύουμε τις μορχέλες για 5 λεπτά και τις στραγγίζουμε.
  2. Ψιλοκόβουμε τα λευκά μανιτάρια, τα μανιτάρια trifolati και τις μορχέλες.
  3. Σε μια μπασίνα τοποθετούμε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια και προσθέτουμε την κρέμα πορτσίνι, το aceto balsamico και την μαρμελάδα κρεμμυδιού.
  4. Καρυκεύουμε με το season pepper σκόρδο κρεμμύδια εσαλότ και το αλάτι μπλε Περσίας.
  5. Τέλος προσθέτουμε και την πούδρα πορτσίνι.
  6. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με χαβιάρι τρούφας και καρπάτσιο τρούφας.

Ευχαριστούμε την εταιρεία CONCEPT για την

ευγενική χορηγία του εξοπλισμού για τη συνταγή μας

Tags: