Κατηγορία: Ορεκτικό
Υλικά για 4 μερίδες:
- 200 γρ. Λευκά μανιτάρια
- 150 γρ. Ποικιλία 8 είδη μανιταριών (trifolati)
- 80 γρ. Κρέμα πορτσίνι
- 25 γρ. Μορχέλες αφυδατωμένες
- 40 γρ. Μαρμελάδα κρεμμυδιού με balsamico
- 20 ml Aceto balsamico με γεύση τρούφα
- Καρπάτσιο τρούφας
- Χαβιάρι τρούφας
- Πούδρα πορτσίνι
- Season pepper σκόρδο κρεμμύδια εσαλότ
- Αλάτι μπλε Περσίας
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά & χρόνος εκτέλεσης: 5 λεπτά
Εκτέλεση:
- Σ’ ένα μπολ με χλυαρόνερό μουσκεύουμε τις μορχέλες για 5 λεπτά και τις στραγγίζουμε.
- Ψιλοκόβουμε τα λευκά μανιτάρια, τα μανιτάρια trifolati και τις μορχέλες.
- Σε μια μπασίνα τοποθετούμε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια και προσθέτουμε την κρέμα πορτσίνι, το aceto balsamico και την μαρμελάδα κρεμμυδιού.
- Καρυκεύουμε με το season pepper σκόρδο κρεμμύδια εσαλότ και το αλάτι μπλε Περσίας.
- Τέλος προσθέτουμε και την πούδρα πορτσίνι.
- Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με χαβιάρι τρούφας και καρπάτσιο τρούφας.
Ευχαριστούμε την εταιρεία CONCEPT για την
ευγενική χορηγία του εξοπλισμού για τη συνταγή μας