https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Ιούνιος 2023

θ-eros

Ενα highball cocktail με βάση το Gin, liquer ανανά και νότες εσπεριδοειδών

ποτηριHighball
κατηγοριαhighball
προετοιμασια7h
μεριδες8

υλικα

εκτελεση

Για το Gin infusion
1
Μέσα σε μία σακούλα vacuum τοποθετούμε το Gin και το σουσάμι με umeboshi και το μαγειρεύουμε σε sousvide στους 40 βαθμούς για 45 λεπτά.
Για τη δημιουργία του cordial
1
Τοποθετούμε σε ένα κατσαρολάκι όλους τους φρέσκους χυμούς φρούτων, τη ζάχαρη Muscovado και το Fruit pepper λεμόνι και μαγειρεύουμε στους 80 βαθμούς μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
2
Στη συνέχεια αφήνουμε να κρυώσει και τοποθετούμε το citric acid, το malic acid και το liquer ανανά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Για τη δημιουργία του αφρού
1
Σε ένα thermomix βάζουμε το νερό, το Methyl, τη Xanthan gum και χτυπάμε χωρίς θερμοκρασία για 2 λεπτά.
Στο ψηγείο
1
Στη συνέχεια θα μεταφέρουμε το υγρό μας μέσα σε πλαστικά μπιμπερό και στο ψυγείο για 6-7 ώρες.

1x Cocktail

50 ml Gin infusion

35 ml Cordial

10 ml Liqueur ανανά

15 ml Χυμό Lime

1 splash Methyl

Saffron σε ίνες

alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE