https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Απρίλιος 2017

Πατέ από συκώτι πεσκανδρίτσας με καραμελωμένα κρεμμύδια

κατηγοριαορεκτικό
προετοιμασια40m
εκτελεση45m
μεριδες5

υλικα

εκτελεση

1
Πλένουμε το συκώτι και το ισορροπούμε σε ζεστό νερό.
2
Αφού έχει ήδη μαλακώσει το βούτυρο, το προσθέστε στον κόφτη ή στο Thermomix μαζί με το συκώτι, το gomasio classic, το Fruit Pepper Φρουτα του δάσους και το σχοινόπρασο.
3
Πλάθετε το συκώτι σε ρολό με τη βοήθεια ενός ταψιού και το βάζετε στο ψυγείο ή στο chiller.
4
Κόβουμε τα γλυκόξινα λευκά κρεμμύδια στη μέση και τα περνάμε από ένα ζεστό τηγάνι.
5
Με το μπλέντερ χειρός ανακατεύουμε το ξύδι με τη μαρμελάδα άγριο σύκο.
6
Ρίχνουμε λίγο λίγο το λάδι μέχρι να δέσει η σάλτσα.
7
Απλώστε στις φέτες ψωμιού το Spice Oil καπνιστή πάπρικα – Jalapeno.
8
Τα τοποθετούμε σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς για 5 λεπτά.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area

Ευχαριστούμε,

τον chef Θεόδωρος Γκαβέζος για την συνταγή και το Marina Seafood Restaurant για τη φιλοξενία.

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE