Αύγουστος 2017
Κρύα σούπα καρπούζι, με μπουράτα και τηγανιτή κινόα
Κρύα σούπα καρπούζι με μπουράτα παναρισμένη με τηγανιτή κινόα και aceto balcamico με άρωμα φράουλας
κατηγοριαορεκτικό
προετοιμασια20m
εκτελεση25m
μεριδες4
υλικα
εκτελεση
1
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το χυμό καρπούζι μαζί με το μέλι και βράζουμε σε δυνατή φωτιά, μέχρι το μείγμα να αρχίσει να συμπυκνώνεται και να αρχίσει να δένει.
2
Αφήνουμε τη σούπα να κρυώσει.
3
Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και αφήνουμε να κάψει καλά.
4
Στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα κινόα και το σοτάρουμε μέχρι να αρχίσει να σκάει και να μαλακώνει.
5
Αφαιρούμε την κινόα από το τηγάνι και την τοποθετούμε σε ένα βαθύ μπολ.
6
Στη συνέχεια τοποθετούμε τη μπουράτα με τη φυσική υγρασία της στο μπολ με την κινόα και την πανάρουμε καλά.
7
Σερβίρουμε τη σούπα σε πιάτο της αρέσκειας μας και στο κέντρο του κάθε πιάτου τοποθετούμε μια παναρισμένη μπουράτα.
8
Γαρνίρουμε με fruit pepper φρούτα του δάσους και με μερικές σταγόνες aceto balsamico με άρωμα φράουλας.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
ορεκτικό•2h & 45m
Ιούνιος 2017
Φαλάφελ μπακαλιάρου με πράσινο κάρυ και τηγανητό μαύρο ρύζι
Φαλάφελ μπακαλιάρου με πράσινο κάρυ και τηγανητό μαύρο ρύζι
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
ορεκτικό•1h & 15m
Απρίλιος 2017
Ανοιξιάτικη σαλάτα και μεσογειακή φοκάτσια
Σαλάτα με από φακές, αγκινάρες, γλυκόξινα λευκά κρεμμυδάκια, πολύχρωμα ντοματίνια και φοκάτσια με spicemix del Mondo Flamenco
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
ορεκτικό•45m
Φεβρουάριος 2017
Μοσχαράκι ραγού με τηγανιτή πολέντα
Μοσχαράκι ραγού με τηγανιτή πολέντα
διαβαστε τη συνταγη