https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Αύγουστος 2017

Κρύα σούπα καρπούζι, με μπουράτα και τηγανιτή κινόα

Κρύα σούπα καρπούζι με μπουράτα παναρισμένη με τηγανιτή κινόα και aceto balcamico με άρωμα φράουλας

κατηγοριαορεκτικό
προετοιμασια20m
εκτελεση25m
μεριδες4

υλικα

εκτελεση

1
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το χυμό καρπούζι μαζί με το μέλι και βράζουμε σε δυνατή φωτιά, μέχρι το μείγμα να αρχίσει να συμπυκνώνεται και να αρχίσει να δένει.
2
Αφήνουμε τη σούπα να κρυώσει.
3
Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και αφήνουμε να κάψει καλά.
4
Στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα κινόα και το σοτάρουμε μέχρι να αρχίσει να σκάει και να μαλακώνει.
5
Αφαιρούμε την κινόα από το τηγάνι και την τοποθετούμε σε ένα βαθύ μπολ.
6
Στη συνέχεια τοποθετούμε τη μπουράτα με τη φυσική υγρασία της στο μπολ με την κινόα και την πανάρουμε καλά.
7
Σερβίρουμε τη σούπα σε πιάτο της αρέσκειας μας και στο κέντρο του κάθε πιάτου τοποθετούμε μια παναρισμένη μπουράτα.
8
Γαρνίρουμε με fruit pepper φρούτα του δάσους και με μερικές σταγόνες aceto balsamico με άρωμα φράουλας.
alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE