Pizza project

Deluxe

Τύπος άλευρου: Blend for pizza “Tonda

Μέθοδος ζύμωσης: Indirect – Biga

Ενυδάτωση: 75%

Χρόνος ωρίμανσης: 48 ώρες

Υλικά για 1 πίτσα:

  1. 300 γρ. Μπαλάκι Πίτσας
  2. 45 γρ .Κρέμα ταρτουφάτα σκούρα
  3. 45 γρ. Κρεμα γάλακτος
  4. 90 γρ. Stracciatella
  5. 70 γρ. Ποικιλία 8 είδη μανιταριών (trifolati)
  6. 8 γρ. Περλες balsamico di Modena
  7. 8 τμχ. Carpaccio μαύρης τρούφας
  8. Πιπερι μαύρο Lampong
  9. 2 γρ. Καπνιστο Αλατι Viking
  10. Semola Rimacinata

Εκτέλεση:

  1. Καλυπτουμε το ζυμάρι με Semola Rimacinata ώστε να μην κολλάει στο παγκο , και ανοίγουμε ομοιόμορφα την πίτσα με διάμετρο 26-28cm αφήνοντας στεφάνι περίπου 4 cm.
  2. Σε ένα δοχείο αναμιγνύουμε τη κρέμα γάλακτος με τη κρέμα ταρτουφάτα σκούρα.
  3. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι απλώνουμε τη σάλτσα τρούφας ομοιόμορφα με κυκλικές κινήσεις .
  4. Προσθέτουμε τη ποικιλία 8 είδη μανιταριών Trifolati απλώνοντας τα ομοιόμορφα.
  5. Τοποθετούμε τη πίτσα στο φτυάρι και τεντώνουμε ώστε να αποκτήσει το επιθυμητό σχήμα.
  6. Στη συνέχεια ψήνουμε στην πλάκα του φούρνου για τον απαιτούμενο χρόνο ανάλογα με την θερμοκρασία και τον εξοπλισμό μας , ως ότου η πίτσα να ειναι τελείως ψημένη στο εσωτερικό της.
  7. Αφού την αφήσουμε να κρυώσει για ελάχιστα δευτερόλεπτα, γαρνίρουμε με dots από Stracciatella, φέτες carpaccio τρούφας και τις πέρλες balsamico.
  8. Τέλος, τρίβουμε μαύρο πιπέρι και ελάχιστο καπνιστό αλάτι Viking.

Ευχαριστούμε την εταιρεία CONCEPT για την ευγενική χορηγία του εξοπλισμού για τη συνταγή μας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Logo_Concept-1.png
Tags: