https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Οκτώβριος 2024

Bloody Hanbok

Μια κορεάτικη παραλλαγή του κλασσικού Bloody Mary με kimchi και wasabi

ποτηριdot iconHighball
κατηγοριαdot iconbuild up
προετοιμασιαdot icon2h
μεριδεςdot icon8

υλικα

εκτελεση

Για το mix San Marzano / Kimchi:
1
Σε ένα thermomix τοποθετούμε 800 gr τομάτα San Marzano, την σάλτσα kimchi και 100 ml νερό και χτυπάμε στους 37 βαθμούς για 10 λεπτά.
2
Σουρώνουμε το μείγμα χρησιμοποιώντας ενα φίλτρο V60, εμφιαλώνουμε και στην συνέχεια τοποθετούμε στο ψυγείο.
Για το tuile τομάτας:
1
Χρησιμοποιώντας ενα ραβδομπλέντερ αναμειγνύουμε την υπόλοιπη τομάτα San Marzano, το νερό, το ηλιέλαιο και το αλεύρι.
2
Σε ενα αντικολλητικό τηγάνι που έχει κάψει προσθέτουμε μια κουταλιά από το μείγμα και χαμηλώνουμε την θερμοκρασία.
3
Mόλις εξατμιστεί όλη η υγρασία και σχηματιστεί το tuile, μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί και το αφήνουμε να κρυώσει.

1x Cocktail

60 ml Vodka

120 ml San Marzano / Kimchi mix

30 ml Φυσικός χυμός λεμόνι

Fleur de sel με φύκια (Africa, Madagascar)

Verbena (Asia, Vietnam)

5 gr Wasabi paste

10 ml Σάλτσα Worcester

Viking καπνιστό (Europe, Germany)

Κρεμμυδάκι σε ροζ ξύδι

alt

περισσοτερες συνταγες

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE