https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Σεπτέμβριος 2024

Bloody Hanbok

Μια κορεάτικη παραλλαγή του κλασσικού Bloody Mary με kimchi και wasabi

ποτηριHighball
κατηγοριαbuild up
προετοιμασια2h
μεριδες8

υλικα

εκτελεση

Για το mix San Marzano / Kimchi:
1
Σε ένα thermomix τοποθετούμε 800 gr τομάτα San Marzano, την σάλτσα kimchi και 100 ml νερό και χτυπάμε στους 37 βαθμούς για 10 λεπτά.
2
Σουρώνουμε το μείγμα χρησιμοποιώντας ενα φίλτρο V60, εμφιαλώνουμε και στην συνέχεια τοποθετούμε στο ψυγείο.
Για το tuile τομάτας:
1
Χρησιμοποιώντας ενα ραβδομπλέντερ αναμειγνύουμε την υπόλοιπη τομάτα San Marzano, το νερό, το ηλιέλαιο και το αλεύρι.
2
Σε ενα αντικολλητικό τηγάνι που έχει κάψει προσθέτουμε μια κουταλιά από το μείγμα και χαμηλώνουμε την θερμοκρασία.
3
Mόλις εξατμιστεί όλη η υγρασία και σχηματιστεί το tuile, μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί και το αφήνουμε να κρυώσει.

1x Cocktail

60 ml Vodka

120 ml San Marzano / Kimchi mix

30 ml Φυσικός χυμός λεμόνι

Fleur de sel με φύκια (Africa, Madagascar)

Verbena (Asia, Vietnam)

5 gr Wasabi paste

10 ml Σάλτσα Worcester

Viking καπνιστό (Europe, Germany)

Κρεμμυδάκι σε ροζ ξύδι

alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE