https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Δεκέμβριος 2023

Deluxe

Πίτσα με βάση την μαύρη τρούφα, μανιτάρια Trifolati, dots απο Stracciatella και πέρλες balsamico

τυπος αλευριουBlend for pizza “Tonda“
ενυδατωση75%
χρονος ωριμανσης48h
μεθοδος ζυμωσηςIndirect-Biga

υλικα

εκτελεση

1
Καλύπτουμε το ζυμάρι με Semola Rimacinata ώστε να μην κολλάει στο πάγκο και ανοίγουμε ομοιόμορφα την πίτσα με διάμετρο 26-28cm αφήνοντας στεφάνι περίπου 4 cm.
2
Σε ένα δοχείο αναμιγνύουμε τη κρέμα γάλακτος με τη κρέμα ταρτουφάτα σκούρα.
3
Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι απλώνουμε τη σάλτσα τρούφας ομοιόμορφα με κυκλικές κινήσεις.
4
Προσθέτουμε τη ποικιλία 8 είδη μανιταριών Trifolati απλώνοντας τα ομοιόμορφα.
5
Τοποθετούμε τη πίτσα στο φτυάρι και τεντώνουμε ώστε να αποκτήσει το επιθυμητό σχήμα.
6
Στη συνέχεια ψήνουμε στην πλάκα του φούρνου για τον απαιτούμενο χρόνο ανάλογα με την θερμοκρασία και τον εξοπλισμό μας , ως ότου η πίτσα να είναι τελείως ψημένη στο εσωτερικό της.
7
Αφού την αφήσουμε να κρυώσει για ελάχιστα δευτερόλεπτα, γαρνίρουμε με dots από Stracciatella, φέτες carpaccio τρούφας και τις πέρλες balsamico.
8
Τέλος, τρίβουμε μαύρο πιπέρι και ελάχιστο καπνιστό αλάτι Viking.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area
Image of sponsor

Ευχαριστούμε,

την εταιρεία P Concept για την ευγενική παροχή του εξοπλισμού.

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE