https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Ιούνιος 2017

Ταρτάρ μόσχου φιλέτο γάλακτος κονσομέ βοδινού

κατηγοριαορεκτικό
προετοιμασια15m
εκτελεση20m
μεριδες2

υλικα

εκτελεση

1
Ψιλοκόβουμε το φιλέτο.
2
Καρυκεύουμε το φιλέτο με χουακατάι και το μαύρο πιπέρι “Lampong” αλεσμένο.
3
Αραιώνουμε τη σάλτσα γκρέιβι με ζωμό κότας σε ένα κατσαρολάκι και δίνουμε μια βράση.
4
Αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα και την ταρτουφάτα και τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μπιμπερό.
5
Σερβίρουμε το ταρτάρ σε quenelle όπου δίπλα από το καθένα βάζουμε μια ποσότητα μαγιονέζα τρούφας.
6
Περιχύνουμε στο πιάτο τον κονσομέ βοδινού σε θερμοκρασία δωματίου.
7
Τέλος, τοποθετούμε πάνω από το κάθε quenelle τις πέρλες.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area

Ευχαριστούμε,

τον chef Αντώνης Μουστάκης για την συνταγή και το Extravaganza για τη φιλοξενία.

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE