Ιούνιος 2017
Ταρτάρ μόσχου φιλέτο γάλακτος κονσομέ βοδινού
κατηγοριαορεκτικό
προετοιμασια15m
εκτελεση20m
μεριδες2
υλικα
εκτελεση
1
Ψιλοκόβουμε το φιλέτο.
2
Καρυκεύουμε το φιλέτο με χουακατάι και το μαύρο πιπέρι “Lampong” αλεσμένο.
3
Αραιώνουμε τη σάλτσα γκρέιβι με ζωμό κότας σε ένα κατσαρολάκι και δίνουμε μια βράση.
4
Αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα και την ταρτουφάτα και τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μπιμπερό.
5
Σερβίρουμε το ταρτάρ σε quenelle όπου δίπλα από το καθένα βάζουμε μια ποσότητα μαγιονέζα τρούφας.
6
Περιχύνουμε στο πιάτο τον κονσομέ βοδινού σε θερμοκρασία δωματίου.
7
Τέλος, τοποθετούμε πάνω από το κάθε quenelle τις πέρλες.



Ευχαριστούμε,
τον chef Αντώνης Μουστάκης για την συνταγή και το Extravaganza για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

guest chef
ορεκτικό•45m
Απρίλιος 2017
Πατέ από συκώτι πεσκανδρίτσας με καραμελωμένα κρεμμύδια
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
ορεκτικό•2h & 5m
Φεβρουάριος 2017
Χριστουγεννιάτικη γεμιστή γαλοπούλα με τριλογία πουρέ λαχανικών και σάλτσα gravy
διαβαστε τη συνταγη