Οκτώβριος 2017
Spaghetti alla Chitarra με θαλασσινά
Spaghetti alla Chitarra με γαρίδες, μύδια και καλαμάρι και πέστο Cetarese
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια15m
εκτελεση20m
μεριδες4
υλικα
εκτελεση
1
Σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρώς τα θαλασσινά.
2
Έπειτα σβήνουμε με το λευκό κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το μείγμα για παέγια και μαζί με τα υγρά που έχουν μείνει στο τηγάνι δημιουργούμε μια ελαφρώς δεμένη σάλτσα.
3
Σε αλατισμένο νερό σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά στον αναγραφόμενο χρόνο της συσκευασίας.
4
Μόλις είναι έτοιμα, τα μεταφέρουμε σε μια μπασίνα με μια τσιμπίδα μεταφέροντας και λίγο νερό από την κατσαρόλα.
5
Προσθέτουμε το πέστο cetarese, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
6
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά στα πιάτα κι από επάνω τοποθετούμε τα θαλασσινά περιχύνοντας και την παχύρρευστη σάλτσα.
7
Τέλος, διακοσμούμε τα πιάτα με τις πέρλες λεμονιού, το season pepper φύκια λεμόνι και το αλάτι μπλε Περσίας.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
κυρίως•25m
Αύγουστος 2017
Κρύα σούπα καρπούζι, με μπουράτα και τηγανιτή κινόα
Κρύα σούπα καρπούζι με μπουράτα παναρισμένη με τηγανιτή κινόα και aceto balcamico με άρωμα φράουλας
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•2h & 45m
Ιούνιος 2017
Φαλάφελ μπακαλιάρου με πράσινο κάρυ και τηγανητό μαύρο ρύζι
Φαλάφελ μπακαλιάρου με πράσινο κάρυ και τηγανητό μαύρο ρύζι
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•1h & 15m
Απρίλιος 2017
Ανοιξιάτικη σαλάτα και μεσογειακή φοκάτσια
Σαλάτα με από φακές, αγκινάρες, γλυκόξινα λευκά κρεμμυδάκια, πολύχρωμα ντοματίνια και φοκάτσια με spicemix del Mondo Flamenco
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•45m
Φεβρουάριος 2017
Μοσχαράκι ραγού με τηγανιτή πολέντα
Μοσχαράκι ραγού με τηγανιτή πολέντα
διαβαστε τη συνταγη