https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Απρίλιος 2025

Clouds over Kyoto

Καπνιστό bourbon, noodles και μια γεύση που προκαλεί!

ποτηριdot icon
κατηγοριαdot iconstir
προετοιμασιαdot icon24h
μεριδεςdot icon8

υλικα

εκτελεση

1
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μία σακούλα Vacuum και τα αφήνουμε στο sous vide μέχρι να μαγειρευτούν.
2
Μόλις είναι έτοιμο, κάνουμε ένα cold bath και στην συνέχεια σουρώνουμε μέσα από πετσέτα κρασιού ωστε να έχουμε ένα γρήγορο και καθαρό αποτέλεσμα.
3
Αφαιρούμε τα soba noodles από το μείγμα και τα τοποθετούμε στον αφυγραντήρα μέχρι να φύγει όλη η υγρασία.
4
Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο για 20 δευτερόλεπτα ωστε να γίνουν τραγανά και μόλις τα αφαιρέσουμε, όσο ακόμα έχουν θερμοκρασία, καρυκεύουμε με Chimichurri spiced mix.

1x Cocktail

80 ml Premix Cocktail

Dry-Fried Soba Noodles

Φύτρα Αρακά

Chopsticks

alt

περισσοτερες συνταγες

Προέκταση Ηλιουπόλεως, ΒΙ.ΠΑ Ωραιοκάστρου,

Αγρ/χιο Νο.1095, Τ.Θ. 149 – Τ.Κ. 57013,

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE