https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Ιούνιος 2025

Reverse Submarine

Ενα καλοκαιρινό κοκτέιλ με τεκίλα αρωματισμένη με chimichurri, σιρόπι απο μπύρα IPA και πούδρα απο σουσάμι με wasabi σε μια έκρηξη φρέσκων γεύσεων.

ποτηριShort glass
κατηγοριαshake
προετοιμασια5h
μεριδες8

υλικα

εκτελεση

Για τον αρωματισμό της Tequila:
1
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μία σακούλα Vacuum, σφραγγίζουμε και μαγειρέυουμε σε sous vide για 30' στους 40 βαθμούς.
2
Μόλις κρυώσει επαρκώς, περνάμε το μείγμα απο φίλτρο V60, εμφιαλώνουμε σε γυάλινο μπουκάλι και το αποθηκεύουμε στο ψυγείο.
Για το σιρόπι μπύρας:
1
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μία σακούλα Vacuum, σφραγγίζουμε και ανακινούμε ετσι ώστε να ανακατευτούν όλα μας τα υλικά.
2
Στην συνέχεια, μαγειρέυουμε σε sous vide για 1 ώρα στους 40 βαθμούς, προσέχωντας ανα τακτά χρονικά διαστήματα να αποσύρουμε την σακούλα vacuum απο το roner και να την ανακινούμε.
3
Μόλις τελειώσει το μαγείρεμα, βγάζουμε την σακούλα vacuum και την τοποθετούμε σε μια μπασίνα με νερό και πάγο μέχρι να κρυώσει το σιρόπι.
4
Τέλος σουρώνουμε, εμφιαλώνουμε σε γυάλινο μπουκάλι και τοποθετούμε στο ψυγείο.
Για την γαρνιτούρα:
1
Βάζουμε στο Thermomix μια καλή ποσότητα απο σουσάμι με Wasabi και αλέθουμε εως ότου γίνει πούδρα και κοσκινίζουμε ωστε να μήν μείνουν μεγάλα κομμάτια.

1x Cocktail

60 ml. Chimichurri infused Tequila

30 ml. IPA syrup

30 ml. Φυσικός χυμός Lime

alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE