https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Φεβρουάριος 2024

Truffle trouble

Ενα κοκτέιλ με ελαφρή επίγευση εσπεριδοειδών με βάση το Gin και το ξηρο βερμούτ

ποτηριdot iconHighball Wineglass
κατηγοριαdot iconstir
προετοιμασιαdot icon24h
μεριδεςdot icon8

υλικα

εκτελεση

Για τον αρωματισμό του Gin
1
Τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί σε sous vide 40V για 1 ώρα.
2
Έπειτα κάνουμε cold infusion για 24 ώρες.
3
Σούρωνουμε και περνάμε από φίλτρο V60.
4
Τοποθετούμε σε μπουκάλια και έπειτα στο ψυγείο.
Για τον αρωματισμό του Dry vermouth
1
Τοποθετούμε μαζί το vermouth και το λάδι λευκής τρούφας 1 ώρα σε θερμοκρασία δωματίου. Έπειτα, 3 ώρες στο ψυγείο και τέλος για 15 ώρες στη κατάψυξή.
2
Μετά το μεταφέρουμε σε ένα superbag (100micro).
3
Για να το καθαρίσουμε εντελώς και να γίνει σχεδόν διάφανο το cocktail μας το περνάμε και από φίλτρο V60.
4
Τοποθετούμε σε μπουκάλια και έπειτα στο ψυγείο.
Για τη γαρνιτούρα
1
Συνοδεύουμε το cocktail με μερικές πέρλες passion fruit.

1x Cocktail

65 ml Infused London dry gin

15 ml Infused dry vermouth

Πέρλες passion fruit

alt
Black background for thanks area
White background for thanks area
Image of sponsor

Ευχαριστούμε,

την εταιρεία Kitch&bar για την ευγενική παροχή του εξοπλισμού.

περισσοτερες συνταγες

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE