https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Οκτώβριος 2023

Wabi

Κοκτέιλ με βάση το αρωματισμένο Gin με kimchi, methyl gel και ένα cordial απο Αγγούρι και πράσινο μήλο

ποτηριCoupette
κατηγοριαshake
προετοιμασια48h
μεριδες8

υλικα

εκτελεση

Για τον αρωματισμό του Gin
1
Τοποθετούμε τα 2 υλικά μαζί και ακολουθάμε τη μέθοδο Cold infusion για 25 λεπτά.
Για τα ελαιοσάκχαρα αγγούρι και πράσινο μήλο
1
Τα τοποθετούμε σε ένα βάζο τη Kuro sato, τις φλούδες αγγουριού και τι φέτες πράσινο μήλο, σφραγίζουμε και τα αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 2 μέρες
2
Μετά από 2 μέρες ανοίγουμε το βάζο και σουρώνουμε.
3
Στη συνέχεια παίρνουμε το υγρό μας το βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε το liqueur πράσινο μήλο το citric acid και ανακατεύουμε.
4
Όταν λιώσει το citric acid αποσύρουμε το κατσαρολάκι και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και το βάζουμε σε ένα μπουκάλι.
Για το Methyl Gel
1
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο thermomix για 3 λεπτά σε ταχύτητα 6.
Για το Isomalt Glass
1
Τοποθετούμε την Isomalt σε ένα κατσαρολάκι και ζεσταίνουμε μέχρι να γίνει υγρή.
2
Το ρίχνουμε σε ένα σλιπάτ και το αρωματίζουμε με ξύσμα lime και Fruit pepper πορτοκάλι.
3
Το βάζουμε σε καλούπι και έπειτα, στο ψυγείο.

1x Cocktail

60 London dry gin infused with Kinchi

40ml Cordial Αγγούρι και πράσινο μήλο

20ml Φυσικός χυμός λεμόνι

1 splash methyl

alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE