Μάιος 2024
Duck Duck Goose
Ορεκτικό με parfait απο foie gras, αφρό μανγκο και gel Kalamansi
υλικα
εκτελεση



Ευχαριστούμε,
τον chef Δημήτρης Παπαδόπουλος για την συνταγή και το Shark Bar Restaurant για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

Απρίλιος 2024
Fillets Never Lie
Μοσχαρίσιο φιλέτο σε σάλτσα Gravy, πράσινα σπαράγγια, μανιτάρια King Oyster και φύλλα απο σάλτσα γλυκοκολοκύθας
διαβαστε τη συνταγη

Μάρτιος 2024
(M)illussion
διαβαστε τη συνταγη

Φεβρουάριος 2024
Sea of Japan
Udon Noodles θαλασσινών με σάλτσα από kimchi, πάστα άγριου σκόρδου και πέρλες σόγιας
διαβαστε τη συνταγη

Ιανουάριος 2024
The flying lamp
Αρνίσια πικάνια με σάλτσα κολοκύθας, σως gravy και ψητά λαχανικά
διαβαστε τη συνταγη