https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Φεβρουάριος 2024

Sea of Japan

Udon Noodles θαλασσινών με σάλτσα από kimchi, πάστα άγριου σκόρδου και πέρλες σόγιας

κατηγοριαdot iconκυρίως
προετοιμασιαdot icon35m
εκτελεσηdot icon50m
μεριδεςdot icon1

υλικα

εκτελεση

1
Για το ζωμό ψαριού βράζουμε όλα τα υλικά για 20-25 λεπτά.
2
Αχνίζουμε τα όστρακα.
3
Κόβουμε το τσίλι μπρινουάζ και ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο
4
Βάζουμε στο τηγάνι τη σάλτσα kimchi μαζί με το ζωμό και το γάλα καρύδας και τοποθετούμε τις γαρίδες ωμές.
5
Βάζουμε το τηγάνι στην φωτιά με τα υγρά μας (kimchi, γάλα καρύδας, ζωμός ψαριού).
6
Τοποθετούμε μέσα τα noodles udon.
7
Βάζουμε μέσα τα όστρακα (μύδια, κυδώνια, γυαλιστερές).
8
Βάζουμε το τσίλι, το φρέσκο κόλιανδρο και την πάστα άγριου σκόρδου, δίνουμε μια βράση και γλασάρουμε τα noodles.
9
Προσθέτουμε fleur de sel με φύκια.
10
Τοποθετούμε τις πέρλες σόγιας και το crumble furikake.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area

Ευχαριστούμε,

τον chef Θοδωρής Ράπτης για την συνταγή και το Kenko Japanese restaurant για τη φιλοξενία.

περισσοτερες συνταγες

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE