Αύγουστος 2017
Gazpacho με παναρισμένο Γκερεμέζι
κατηγοριαορεκτικό
προετοιμασια25m
εκτελεση30m
μεριδες6
υλικα
εκτελεση
1
Κόβουμε όλα τα υλικά και τα ρίχνουμε στο μπλέντερ μαζί με ελαιόλαδο, αλάτι, ζάχαρη και λευκό ξύδι Balsamico.
2
Χτυπάμε μέχρι τα υλικά να ομογενοποιηθούν και η σούπα να έχει λεία και πυκνή υφή.
3
Αν θέλουμε πιο αραιή υφή, προσθέτουμε λίγο παγωμένο νερό και ανακατεύουμε καλά.
4
Πλάθουμε το Γκερεμέζι σε μικρές μπάλες.
5
Πανάρουμε τα τυρομπαλάκια από Γκερεμέζι με season pepper φύκια λεμόνι, καρύκευμα καβουρδισμένης καρύδας & φυστικιού και spicemix del Mondo chimichurri και τα τοποθετούμε μέσα στη σούπα.
6
Αραιώνουμε το πέστο βασιλικού με ελαιόλαδο και ρίχνουμε λίγο από πάνω για διακόσμηση.



Ευχαριστούμε,
τον chef Μαριάνθη Νικολή για την συνταγή και το Αρσανά για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

guest chef
ορεκτικό•20m
Ιούνιος 2017
Ταρτάρ μόσχου φιλέτο γάλακτος κονσομέ βοδινού
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
ορεκτικό•45m
Απρίλιος 2017
Πατέ από συκώτι πεσκανδρίτσας με καραμελωμένα κρεμμύδια
διαβαστε τη συνταγη

guest chef
ορεκτικό•2h & 5m
Φεβρουάριος 2017
Χριστουγεννιάτικη γεμιστή γαλοπούλα με τριλογία πουρέ λαχανικών και σάλτσα gravy
διαβαστε τη συνταγη