Ιούνιος 2021
Η αμπελοφιλοσοφία του Kale
Ντολμαδάκια θαλασσινών τυλιγμένα σε φύλλα Kale, κρέμα απο αμπελόφυλλο και αφρός αυγολέμονο
υλικα
εκτελεση



Ευχαριστούμε,
τον chef Νίκος Μαλαμάτας για την συνταγή και το Rigas Boutique Hotel για τη φιλοξενία.
περισσοτερες συνταγες

Μάιος 2021
Ρυζόγαλο camouflage
Ένα ιδιαίτερο ρυζόγαλο με κρέμα απο φαγόπυρο και εσπεριδοειδή
διαβαστε τη συνταγη

Απρίλιος 2021
Jardin del mar
Πεσκανδρίτσα με συνοδεία λευκών στρόγγυλων φασολιών με πέστο αγριομάραθου, καψαλισμένη αγκινάρα και κρέμα απο χόρτα
διαβαστε τη συνταγη

Μάρτιος 2021
Καβουρδιστό
Σοταρισμένες πατάτες με καβουρμά και μανιτάρια, κρέμα τρούφας, τραγανά φύλλα ζύμης με δενδρολίβανο και πέρλες balsamico
διαβαστε τη συνταγη

Φεβρουάριος 2021
“Duck face” by Thess Bao
Bao bun με καραμελωμένη πάπια, σαλτσα bbq και λαχανικά και πατάτες με σάλτσα κάρυ
διαβαστε τη συνταγη