https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Απρίλιος 2021

Jardin del mar

Πεσκανδρίτσα με συνοδεία λευκών στρόγγυλων φασολιών με πέστο αγριομάραθου, καψαλισμένη αγκινάρα και κρέμα απο χόρτα

κατηγοριακυρίως
προετοιμασια1h
εκτελεση1h & 20m
μεριδες1

υλικα

εκτελεση

Για τον ζωμό
1
Σιγοβράζουμε τα λαχανικά για 20 λεπτά, τα στραγγίζουμε και προσθέτουμε το Spicemix del mondo Medina και το αλάτι.
Για τα λευκά στρόγγυλα φασόλια
1
Σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμύδι, το πράσο και προσθέτουμε τα φασόλια. Εκτός φωτιάς βάζουμε το πέστο αγριομάραθου το ξύσμα λεμόνι και το σχοινόπρασο.
Για την κρέμα από χόρτα
1
Μπλανσάρουμε τα χόρτα ξεχωριστά το καθένα και τα κρυώνουμε σε παγόνερο. Έπειτα, στραγγίζουμε πολύ καλά και τα μπλεντάρουμε με τον ζωμό, το χυμό λεμόνι και αλάτι.
Για το σερβίρισμα
1
Κόβουμε την Αγκινάρα στα τέσσερα και την περνάμε από την σχάρα.
2
Για το ψάρι αφού το αλατίσουμε το ποσάρουμε στον ζωμό.
3
Τέλος, στήνουμε το πιάτο μας.
alt
Black background for thanks area
White background for thanks area

Ευχαριστούμε,

τον chef Μιχάλης Καλαβρινός για την συνταγή και το Apallou για τη φιλοξενία.

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE