Ιανουάριος 2018
American steak sandwich
American steak sandwich
κατηγοριαstreet food
προετοιμασια20m
εκτελεση25m
μεριδες2
υλικα
εκτελεση
1
Σε ένα σχαροτήγανο ή στο γκριλ ψήνουμε το rib eye αφού το έχουμε μαρινάρει με αλάτι καπνιστό Δανίας και πιπέρι “Lampong” αλεσμένο.
2
Το ψήνουμε για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά και το αφήνουμε να ξεκουραστεί.
3
Στη συνέχεια, χωρίς να καθαρίσουμε το γκριλ, περνάμε και τις φέτες του ψωμιού κερδίζοντας γεύση. Μόλις πάρουν λίγο χρώμα τις βγάζουμε.
4
Τέλος, συναρμολογούμε το sandwich με όλα τα υλικά, με όποια σειρά θέλουμε (Ravigote sauce, κρέμα ραδικιού, μαρμελάδα κρεμμυδιού, cornichon και τηγανητές νιφάδες κρεμμυδιού)
5
Κόβουμε το sandwich στη μέση για να είναι ευδιάκριτα τα υλικά και το ψήσιμο του steak και σερβίρουμε με πατάτες country και σάλτσα καπνιστής πάπρικας.
6
Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε ηλιέλαιο και μόλις το λάδι κάψει καλά τοποθετούμε τις πατάτες μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και γίνουν τραγανές.
7
Έπειτα, με μια αράχνη τις μεταφέρουμε σε ένα μπολ στο οποίο έχουμε βάλει τα υπόλοιπα υλικά μέσα και τις ανακατεύουμε.
8
Προσθέτουμε αλάτι καπνιστό Δανίας και τις σερβίρουμε.
9
Χτυπάμε στο μίξερ τη ravigote sauce και την καπνιστή πάπρικα και σερβίρουμε.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
street food•2h & 5m
Δεκέμβριος 2017
Πάπια κονφί με πουρέ κάστανο και σάλτσα πόρτο
Πάπια κονφί με πουρέ κάστανο και σάλτσα πόρτο
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
street food•20m
Οκτώβριος 2017
Spaghetti alla Chitarra με θαλασσινά
Spaghetti alla Chitarra με γαρίδες, μύδια και καλαμάρι και πέστο Cetarese
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
street food•25m
Αύγουστος 2017
Κρύα σούπα καρπούζι, με μπουράτα και τηγανιτή κινόα
Κρύα σούπα καρπούζι με μπουράτα παναρισμένη με τηγανιτή κινόα και aceto balcamico με άρωμα φράουλας
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
street food•2h & 45m
Ιούνιος 2017
Φαλάφελ μπακαλιάρου με πράσινο κάρυ και τηγανητό μαύρο ρύζι
Φαλάφελ μπακαλιάρου με πράσινο κάρυ και τηγανητό μαύρο ρύζι
διαβαστε τη συνταγη