https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Ιανουάριος 2018

American steak sandwich

American steak sandwich

κατηγοριαstreet food
προετοιμασια20m
εκτελεση25m
μεριδες2

υλικα

εκτελεση

1
Σε ένα σχαροτήγανο ή στο γκριλ ψήνουμε το rib eye αφού το έχουμε μαρινάρει με αλάτι καπνιστό Δανίας και πιπέρι “Lampong” αλεσμένο.
2
Το ψήνουμε για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά και το αφήνουμε να ξεκουραστεί.
3
Στη συνέχεια, χωρίς να καθαρίσουμε το γκριλ, περνάμε και τις φέτες του ψωμιού κερδίζοντας γεύση. Μόλις πάρουν λίγο χρώμα τις βγάζουμε.
4
Τέλος, συναρμολογούμε το sandwich με όλα τα υλικά, με όποια σειρά θέλουμε (Ravigote sauce, κρέμα ραδικιού, μαρμελάδα κρεμμυδιού, cornichon και τηγανητές νιφάδες κρεμμυδιού)
5
Κόβουμε το sandwich στη μέση για να είναι ευδιάκριτα τα υλικά και το ψήσιμο του steak και σερβίρουμε με πατάτες country και σάλτσα καπνιστής πάπρικας.
6
Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε ηλιέλαιο και μόλις το λάδι κάψει καλά τοποθετούμε τις πατάτες μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και γίνουν τραγανές.
7
Έπειτα, με μια αράχνη τις μεταφέρουμε σε ένα μπολ στο οποίο έχουμε βάλει τα υπόλοιπα υλικά μέσα και τις ανακατεύουμε.
8
Προσθέτουμε αλάτι καπνιστό Δανίας και τις σερβίρουμε.
9
Χτυπάμε στο μίξερ τη ravigote sauce και την καπνιστή πάπρικα και σερβίρουμε.
alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE