https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Απρίλιος 2018

Αρνάκι φρικασέ με όσπρια και σαλιγκάρια

Αρνάκι φρικασέ με όσπρια και σαλιγκάρια

κατηγοριακυρίως
προετοιμασια1h
εκτελεση1h & 40m
μεριδες2

υλικα

εκτελεση

1
Μαρινάρουμε το αρνάκι με το spice oil πράσινα βότανα και σκόρδο κι έπειτα το τυλίγουμε σε μεμβράνη δημιουργώντας μια σφιχτή καραμέλα και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.
2
Βράζουμε τα όσπρια σε ξεχωριστές κατσαρόλες για όσο χρόνο χρειάζεται το κάθε είδος ξεχωριστά.
3
Μόλις τα όσπρια βράσουν τα τοποθετούμε όλα μαζί σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε μαζί με τις αγκινάρες, το χυμό lime, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
4
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το αρνάκι μέχρι να θωρακιστεί καλά και δίνοντας το βαθμό ψησίματος που επιθυμούμε.
5
Βγάζουμε το κρέας από το τηγάνι και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
6
Σε ένα άλλο κατσαρολάκι αναμειγνύουμε την κρέμα φρικασέ με το πέστο βασιλικού με τρούφα και αφού τα μαγειρέψουμε μαζί για 10 λεπτά χτυπάμε το μείγμα σε ένα ραβδομπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθεί.
7
Στη συνέχεια δημιουργούμε ένα μείγμα από το season pepper φύκια λεβάντα και το spice mix del mondo mediterrane και περνάμε το αρνάκι έτσι ώστε να καλυφθεί απ’ όλες τις μεριές.
8
Έπειτα, το κόβουμε σε κομμάτια των 3 εκατοστών.
9
Στρώνουμε στο πιάτο την κρέμα φρικασέ με το πέστο βασιλικού με τρούφα.
10
Από πάνω τοποθετούμε τα όσπρια και στη συνέχεια σερβίρουμε το αρνάκι.
alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE