https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Απρίλιος 2018

Αρνάκι φρικασέ με όσπρια και σαλιγκάρια

Αρνάκι φρικασέ με όσπρια και σαλιγκάρια

κατηγοριαdot iconκυρίως
προετοιμασιαdot icon1h
εκτελεσηdot icon1h & 40m
μεριδεςdot icon2

υλικα

εκτελεση

1
Μαρινάρουμε το αρνάκι με το spice oil πράσινα βότανα και σκόρδο κι έπειτα το τυλίγουμε σε μεμβράνη δημιουργώντας μια σφιχτή καραμέλα και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.
2
Βράζουμε τα όσπρια σε ξεχωριστές κατσαρόλες για όσο χρόνο χρειάζεται το κάθε είδος ξεχωριστά.
3
Μόλις τα όσπρια βράσουν τα τοποθετούμε όλα μαζί σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε μαζί με τις αγκινάρες, το χυμό lime, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
4
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το αρνάκι μέχρι να θωρακιστεί καλά και δίνοντας το βαθμό ψησίματος που επιθυμούμε.
5
Βγάζουμε το κρέας από το τηγάνι και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
6
Σε ένα άλλο κατσαρολάκι αναμειγνύουμε την κρέμα φρικασέ με το πέστο βασιλικού με τρούφα και αφού τα μαγειρέψουμε μαζί για 10 λεπτά χτυπάμε το μείγμα σε ένα ραβδομπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθεί.
7
Στη συνέχεια δημιουργούμε ένα μείγμα από το season pepper φύκια λεβάντα και το spice mix del mondo mediterrane και περνάμε το αρνάκι έτσι ώστε να καλυφθεί απ’ όλες τις μεριές.
8
Έπειτα, το κόβουμε σε κομμάτια των 3 εκατοστών.
9
Στρώνουμε στο πιάτο την κρέμα φρικασέ με το πέστο βασιλικού με τρούφα.
10
Από πάνω τοποθετούμε τα όσπρια και στη συνέχεια σερβίρουμε το αρνάκι.
alt

περισσοτερες συνταγες

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE