Ιανουάριος 2018

Spaghetti pesto Cetarese

Spaghetti pesto Cetarese

κατηγοριακυρίως
προετοιμασια15m
εκτελεση20m
μεριδες4

υλικα

εκτελεση

1
Αφυδατώνουμε την πιπεριά σε αντικολλητικό τηγάνι και μέτρια φωτιά χωρίς λάδι.
2
Μόλις χάσει τα περισσότερα από τα υγρά της, προσθέτουμε 20 γραμμάρια πέστο cetarese και κατόπιν το κρουτόν και τα αμύγδαλα.
3
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό al dente.
4
Μόλις είναι έτοιμα τα μεταφέρουμε σε φαρδύ τηγάνι μαζί με λίγο νερό από την κατσαρόλα.
5
Προσθέτουμε 90-100 γραμμάρια πέστο cetarese, λίγο πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο, το γάρο από αντζούγιες και σοτάρουμε.
6
Στο τελείωμα, προσθέτουμε το περισσότερο από το μείγμα πιπεριάς-κρουτόν-αμυγδάλων, κρατώντας ελάχιστο για να γαρνίρουμε τα πιάτα.

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE