https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Μάρτιος 2024

Bloody cod

Φιλέτο φρέσκου μπακαλιάρου σε κόκκινη caponata, σκορδαλιά και κάπαρη με κοτσάνι

κατηγοριαdot iconκυρίως
προετοιμασιαdot icon40m
εκτελεσηdot icon55m
μεριδεςdot icon4

υλικα

εκτελεση

1
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε τη pomodorella, τη caponata, λίγο ελαιόλαδο και 200 ml νερό. Μαγειρεύουμε για 15 λεπτά και έπειτα, διορθώνουμε στο αλάτι.
2
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος τοποθετούμε τη σάλτσα που φτιάξαμε και από πάνω το μπακαλιάρο αφού τον έχουμε αλατοπιπερώσει.
3
Προσθέτουμε τα λευκά γλυκόξινα κρεμμύδια και το βάζουμε στον φούρνο στους 185 βαθμούς για 20 λεπτά.
4
Τέλος, προσθέτουμε τη Perla Rossa και τα κίτρινα ημίλιαστα τοματίνια και ψήνουμε για αλλά 5 λεπτά.
5
Όταν τα βγάλουμε από τον φούρνο προσθέτουμε τη κάπαρη με κοτσάνι και το green fresh and salted pepper.
6
Σε μια κατσαρόλα με καλά αλατισμένο νερό που βράζει, τοποθετούμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν.
7
Σουρώνουμε τις πατάτες και τις τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ και λιώνουμε με ένα πιρούνι.
8
Τέλος, προσθέτουμε τη πάστα λευκού σκόρδου, το oro nobile, αλάτι , πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
alt

περισσοτερες συνταγες

Προέκταση Ηλιουπόλεως, ΒΙ.ΠΑ Ωραιοκάστρου,

Αγρ/χιο Νο.1095, Τ.Θ. 149 – Τ.Κ. 57013,

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE