https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Φεβρουάριος 2024

Bloody cod

Φιλέτο φρέσκου μπακαλιάρου σε κόκκινη caponata, σκορδαλιά και κάπαρη με κοτσάνι

κατηγοριακυρίως
προετοιμασια40m
εκτελεση55m
μεριδες4

υλικα

εκτελεση

1
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε τη pomodorella, τη caponata, λίγο ελαιόλαδο και 200 ml νερό. Μαγειρεύουμε για 15 λεπτά και έπειτα, διορθώνουμε στο αλάτι.
2
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος τοποθετούμε τη σάλτσα που φτιάξαμε και από πάνω το μπακαλιάρο αφού τον έχουμε αλατοπιπερώσει.
3
Προσθέτουμε τα λευκά γλυκόξινα κρεμμύδια και το βάζουμε στον φούρνο στους 185 βαθμούς για 20 λεπτά.
4
Τέλος, προσθέτουμε τη Perla Rossa και τα κίτρινα ημίλιαστα τοματίνια και ψήνουμε για αλλά 5 λεπτά.
5
Όταν τα βγάλουμε από τον φούρνο προσθέτουμε τη κάπαρη με κοτσάνι και το green fresh and salted pepper.
6
Σε μια κατσαρόλα με καλά αλατισμένο νερό που βράζει, τοποθετούμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν.
7
Σουρώνουμε τις πατάτες και τις τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ και λιώνουμε με ένα πιρούνι.
8
Τέλος, προσθέτουμε τη πάστα λευκού σκόρδου, το oro nobile, αλάτι , πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE