https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Οκτώβριος 2021

“Chicken Run”

3 αλμυρές brunch επιλογές για βάφλες με κοτόπουλο για να διαλέξετε!

κατηγοριαbrunch
προετοιμασια1h
εκτελεση1h & 20m
μεριδες3

υλικα

εκτελεση

Για τις βάφλες
1
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και το αλάτι.
2
Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι το μπέικιν-πάουντερ και τη βανίλια Μαδαγασκάρης.
3
Συνεχίζουμε να χτυπάμε και τέλος προσθέτουμε το κραμβέλαιο με άρωμα βουτύρου και το γάλα.
4
Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μια ώρα περίπου.
5
Ψήνουμε τις βάφλες.
Για την πρώτη επιλογή
1
Για την κρέμα guacamole
2
Σε ένα mixer χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί έτσι ώστε να φτιάξουμε μια βελούδινη κρέμα.
3
Για το κοτόπουλο
4
Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο.
5
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το πανάρισμα Cajun και τη φρυγανιά χωρίς γλουτένη.
6
Σε ένα δεύτερο μπολ τοποθετούμε το αλεύρι και σε ένα τρίτο χτυπάμε τα αυγά.
7
Περνάμε το κοτόπουλο από το αλεύρι μετά από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά χωρίς γλουτένη.
8
Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά.
9
Για το στήσιμο
10
Στήνουμε πάνω στην βάφλα το παναρισμένο κοτόπουλο καθώς και τα υπόλοιπα υλικά για το στήσιμο.
Για τη δεύτερη επιλογή
1
Καρυκεύουμε το κοτόπουλο με το αλάτι, το πιπέρι μαύρο Lampong και το Spice mix del mondo masala.
2
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη φρυγανιά χωρίς γλουτένη, σε ένα δεύτερο μπολ το αλεύρι και σε ένα τρίτο τα αυγά.
3
Περνάμε το κοτόπουλο από το αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά χωρίς γλουτένη. Επαναλαμβάνουμε 2 φορές.
4
Τηγανίζουμε σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά.
5
Τέλος, με ένα πινέλο αλείφουμε το πανάρισμενο κοτόπουλο με την Ινδική πάστα Butter Chicken.
6
Σε ένα μπολ τοποθετούμε το ξινόγαλο και τη Xanthan gum και χτυπάμε μέχρι να πήξει.
7
Σερβίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι και σχοινόπρασο.
Για τη τρίτη επιλογή
1
Αλατοπιπερώνουμε τις φτερούγες κοτόπουλο και το μαρινάρουμε με την American gril and burger sauce.
2
Σε ένα μπολ τοποθετούμε το φρυγανιά χωρίς γλουτένη, σε ένα δεύτερο μπολ το αλεύρι και σε ένα τρίτο τα αυγά.
3
Περνάμε το κοτόπουλο από το αλεύρι, μετά από το αυγό, από τη φρυγανιά χωρίς γλουτένη και τέλος τηγανίζουμε.
4
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε χαμηλή φωτιά ψήνουμε το bacon μέχρι να γίνει τραγανό.
5
Σερβίρουμε με πέρλες σφένδαμου και σιρόπι μήλου.
alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE