https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Αύγουστος 2021

Lob & Roll

Μια street food επιλογή Lobster roll με σάλτσα Caesar-Hollandaise, ψητό καλαμπόκι και season pepper σκόρδο - κρεμμύδι - esalot

κατηγοριαstreet food
προετοιμασια20m
εκτελεση35m
μεριδες2

υλικα

εκτελεση

1
Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει τοποθετούμε τον αστακό και τον βράζουμε για μερικά λεπτά μέχρι να αλλάξει χρώμα,
2
Έπειτα, τοποθετούμε τον αστακό σε νερό με πάγο και τον κρυώνουμε. Καθαρίζουμε τον αστακό και τον ποσάρουμε για 5 λεπτά στο κραμβέλαιο με άρωμα βουτύρου
3
Έπειτα τον καρυκεύουμε με το Tajin και το αλάτι σέλινου.
4
Για την σάλτσα Caesar-Hollandaise: σε ένα mixer τοποθετούμε την σάλτσα Hollandaise, το λάδι αστακού, τις αντζούγιες, το άρωμα μπέικον σε σκόνη, την μουστάρδα Dijon και το season pepper σκόρδο – κρεμμύδι (εσαλότ). Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
5
Σε μια μπασίνα προσθέτουμε τον αστακό, ψιλοκομμένο iceberg, την σάλτσα Caesar-Hollandaise και ανακατεύουμε.
6
Σερβίρουμε στη φόρμα Michelen και από επάνω προσθέτουμε το caesar crumble
7
Συνοδεύουμε τα lobster rolls με ψητό καλαμπόκι μαριναρισμένο με tajin και season pepper σκόρδο – κρεμμύδι (εσαλότ), τις καρδιές μαρουλιού και φύτρες κρεμμυδιού.
8
alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE