https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Σεπτέμβριος 2021

Fragile Ann

Μία διαφορετική πάβλοβα με χειροποίητες μαρέγκες, κρέμα λευκής σοκολάτας και παγωτο βανίλιας μαδαγασκάρης σε μία σάλτσα φρούτων του δάσους

κατηγοριαεπιδόρπιο
προετοιμασια8h
εκτελεση8h & 15m
μεριδες10

υλικα

εκτελεση

Για τις μαρέγκες
1
Χτυπάμε στο μίξερ το νερό με το Albumin σε μέτρια ταχύτητα και στην συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη και το Cremor Tartar. Συνεχίζουμε να χτυπάμε για μερικά λεπτά.
2
Έπειτα απλώνουμε τις μαρέγκες σε ταψί και τις τοποθετούμε σε αφυγραντήρα για 2-3 ώρες στους 95 βαθμούς.
3
Τέλος, πασπαλίζουμε τις μισές μαρέγκες με την πούδρα παντζάρι.
Για την κρέμα λευκής σοκολάτας
1
Σε ένα μπεν μαρί προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος με την λευκή κουβερτούρα και την άχνη ζάχαρη.
2
Μόλις λιώσει η κουβερτούρα προσθέτουμε το τυρί κρέμα και χτυπάμε με ένα ραβδομπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθεί.
3
Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Για το παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης
1
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μια μπασίνα και τα ανακατεύουμε.
2
Τα μεταφέρουμε σε μια σακούλα vacuum και τα μαγειρεύουμε σε sous vide για μια ώρα στους 82 βαθμούς.
3
Κρυώνουμε το μείγμα σε πάγο με νερό και τοποθετούμε το μείγμα στην κατάψυξη για τουλάχιστον 8 ώρες ανακατεύοντας ανά τακτά διαστήματα.
Για τη σάλτσα με φρούτα του δάσους
1
Σε ένα κατσαρολάκι τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από τη Xanthan gum.
2
Μόλις ζεσταθεί το μείγμα και ομογενοποιηθούν τα υλικά προσθέτουμε τη xanthan gum και ανακατεύουμε με ένα σύρμα ζαχαροπλαστικής.
3
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE