https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Οκτώβριος 2020

Dirty twins

Σουβλάκια κοτόπουλου με Bombay curry sauce και χοιρινού με σάλτσα pulled pork σερβίρονται σε δύο διαφορετικές εκδοχές σε χειροποίητες τορτίγιες

κατηγοριαstreet food
προετοιμασια30m
εκτελεση40m
μεριδες4

υλικα

εκτελεση

1
Κόβουμε σε κύβους το μπούτι κοτόπουλο και το χοιρινό λαιμό και τα μαρινάρουμε με την Bombay curry sauce και το καρύκευμα για pulled pork αντίστοιχα.
2
Τα περνάμε σε σουβλάκια και τα ψήνουμε στην σχάρα. Ανά τακτά διαστήματα με ένα πινέλο αλείφουμε το κοτόπουλο με Bombay curry sauce και το χοιρινό λαιμό με σάλτσα για pulled pork έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα γλάσο γύρω από το κρέας.
3
Σε μια μπασίνα ρίχνουμε ψιλοκομμένο το λάχανο και το iceberg και τα ανακατεύουμε με την μαγιονέζα. Τέλος προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
4
Σε μια άλλη μπασίνα προσθέτουμε το γιαούρτι, το φυσικό χυμό λεμόνι, λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
5
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το αλεύρι, το νερό, το taco mix και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει μια σφιχτή ζύμη, κόβουμε σε μικρά μπαλάκια την ζύμη και την ανοίγουμε σε λεπτές τορτίγιες. Τέλος, τις ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι.
6
Σερβίρουμε σε μια τορτίγια την σως γιαουρτιού, το μείγμα λαχανικών σχάρας, το σουβλάκι κοτόπουλο με την Bombay curry sauce, τις τραγανές νιφάδες ρυζιού με κάρυ και λεπτές φέτες κρεμμυδιού.
7
Σε άλλη τορτίγια σερβίρουμε την coleslaw, το χοιρινό σουβλάκι με την σάλτσα για pulled pork, την μαρμελάδα κρεμμυδιού σε balsamico και τις τηγανητές νιφάδες κρεμμυδιού και φέτες από το καλαμπόκι καρυκευμένες με το taco mix.
alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE