https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Απρίλιος 2021

Easter-ia Lamb lollipops

κατηγοριακυρίως
προετοιμασια20m
εκτελεση55m
μεριδες4

υλικα

εκτελεση

1
Αλατο-πιπερώνουμε τα καρέ.
2
Σε ένα φαρδύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά προσθέτουμε λίγο κραμβέλαιο με άρωμα βουτύρου και σοτάρουμε τα καρέ από όλες τις πλευρές.
3
Έπειτα, τοποθετούμε τα καρέ σε ένα ταψί.
4
Σε μια μπασίνα τοποθετούμε το spice mix del mondo Piri-piri, το χώμα μαύρης ελιάς, τη φρυγανιά, τη καπνιστή πάπρικα και ανακατεύουμε το μείγμα. Τέλος, το απλώνουμε πάνω από τα καρέ.
5
Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 180 για 20-30 λεπτά ανάλογα με τον βαθμό ψησίματος που θέλουμε (ιδανικά medium well)
6
Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά τοποθετούμε λίγο κραμβέλαιο με άρωμα βουτύρου και σοτάρουμε τα baby λαχανικά μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν.
7
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το spice mix del mondo Lathria fasia και την σάλτσα lemon – coriander.
8
Ρίχνουμε την μισή ποσότητα από το μείγμα στο τηγάνι έτσι ώστε να γλασάρουμε τα λαχανικά.
9
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε το farro και το βράζουμε για 15 λεπτά περίπου μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει.
10
Σουρώνουμε το farro και σε ένα μπολ το αλατίζουμε και προσθέτουμε το υπόλοιπο μείγμα από το spice mix del mondo Lathria fasia και την σάλτσα lemon – coriander.
11
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE