Αύγουστος 2022
Fideuà
Fedelini με σάλτσα θαλασσινών, χταπόδι, nduja, αγγινάρες και τραγανό ρεβύθι
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια1h & 30m
εκτελεση1h & 45m
μεριδες2
υλικα
εκτελεση
Για το χταπόδι
1
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το χταπόδι αφού το μαρινάρουμε με το spice oil κύμινο-ρίγανη και το spicemix del mondo flamenco.
2
Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και το αφήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία να μαγειρευτεί για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά με σκεπασμένο καπάκι.
Για το fedelini
1
Τοποθετούμε το σκεύος της παέγιας πάνω στο μάτι και σοτάρουμε για λίγο το fedelini μαζί με την nduja.
2
Έπειτα, προσθέτουμε τη bisque και τη seafood sauce και ανακατεύουμε.
3
Στη συνέχεια, προσθέτουμε ζεστό νερό σε δόσεις, δοκιμάζοντας συνεχώς για να ελέγχουμε το βράσιμο του ζυμαρικού.
4
Μόλις το fedelini βρίσκεται 3-4 λεπτά πριν το τελικό του βράσιμο, τοποθετούμε πάνω του το μαγειρεμένο χταπόδι, τις αγκινάρες και λίγο φρέσκο ελαιόλαδο και τοποθετούμε το σκεύος στο φούρνο, στους 200 βαθμούς, για 8-10 λεπτά έτσι ώστε να πιάσει μια λεπτή κρούστα το fedelini.
Για το σερβίρισμα
1
Τέλος, σερβίρουμε με τραγανό ρεβύθι και gomasio θαλασσινών.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
κυρίως•45m
Ιούλιος 2022
Splash it!
Σουβλάκι γαρίδας με σάλτσα chipotle, πάστα Aji Amarillo, μελάνι σουπιάς και crumble μαύρου σκόρδου
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•35m
Ιούνιος 2022
The three musketeers
Φρέσκα στρείδια στον πάγο σε τρείς διαφορετικές γευστικές παραλλαγές
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•1h & 25m
Μάιος 2022
Indo-nest
Φιλέτο μπακαλιάρου με πάστα πράσινου κάρυ, lemongrass noodles και κρέμα pistacchio
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•45m
Απρίλιος 2022
Μάιος Καίσαρας
Ορεκτικό με ψητή λαχανίδα, αυθεντικό ceasar's dressing, τουρσί απο σιναπόσπορο και τραγανό seaweed bacon
διαβαστε τη συνταγη