https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Ιούλιος 2022

The three musketeers

Φρέσκα στρείδια στον πάγο σε τρείς διαφορετικές γευστικές παραλλαγές

κατηγοριαdot iconορεκτικό
προετοιμασιαdot icon20m
εκτελεσηdot icon35m
μεριδεςdot icon2

υλικα

εκτελεση

Για την προετοιμασία
1
Ξεπλένουμε καλά τα στρείδια για να φύγει η άμμος.
2
Τα ανοίγουμε προσεκτικά και αφαιρούμε το “νερό” από μέσα.
Mignonette
1
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια σε ροζ ξύδι.
2
Τα τοποθετούμε στο κέλυφος.
3
Προσθέτουμε το τραγανό ρύζι με σκόρδο.
4
Προσθέτουμε το ξύδι alba rosa και τέλος το oyster pepper.
Exotic
1
Τοποθετούμε το crumble εξωτικών φρούτων στο κέλυφος.
2
Προσθέτουμε το ξύδι mango, το λάδι τσίλι και τέλος την πιπεριά Espelette.
Umami
1
Ψιλοκόβουμε το kimchi.
2
Το τοποθετούμε στο κέλυφος.
3
Σ’ ένα μπολ τοποθετούμε τη μαγιονέζα και τη σάλτσα lemon coriander και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
4
Έπειτα το τοποθετούμε κι αυτό στο κέλυφος.
5
Τέλος, προσθέτουμε το άρωμα μπέικον σε σκόνη.
Για το σερβίρισμα
1
Γαρνίρουμε τα στρείδια με το μείγμα λουλουδιών και σερβίρουμε πάνω σε ανθό αλατιού.
alt

περισσοτερες συνταγες

Προέκταση Ηλιουπόλεως, ΒΙ.ΠΑ Ωραιοκάστρου,

Αγρ/χιο Νο.1095, Τ.Θ. 149 – Τ.Κ. 57013,

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE