Μάιος 2018
Γεμιστά conchiglioni με ραγού σεϊτάν και κρέμα τόφου
Γεμιστά conchiglioni με ραγού σεϊτάν και κρέμα τόφου
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια15m
εκτελεση25m
μεριδες4
υλικα
εκτελεση
1
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά το ραγού σεϊτάν και προσθέτουμε μισή σάλτσα πομοντορέλα, κανέλα, πετιμέζι και τέλος προσθέτουμε το σχοινόπρασο και διορθώνουμε στο αλάτι και στο πιπέρι.
2
Σε αλατισμένο νερό που βράζει προσθέτουμε τα conchiglioni και τα βράζουμε για 4 περίπου λεπτά στη συνέχεια τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε.
3
Έπειτα γεμίζουμε τα conchiglioni με το ραγού σεϊτάν κι από πάνω προσθέτουμε την κρέμα τόφου.
4
Σε ένα ταψί προσθέτουμε την υπόλοιπη πομοντορέλα και λίγο νερό. Έπειτα τοποθετούμε τα conchiglioni στο ταψί και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 12 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα ζυμαρικά κι η κρέμα τόφου πάρει ωραίο χρυσάφι χρώμα.
5
Στη σάλτσα που έχει δημιουργηθεί στο ταψί προσθέτουμε το ξύδι τομάτας και διορθώνουμε στο αλάτι αν χρειαστεί.
6
Σερβίρουμε στο πιάτο τη σάλτσα κι από πάνω τα conchiglioni.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
κυρίως•1h & 40m
Απρίλιος 2018
Αρνάκι φρικασέ με όσπρια και σαλιγκάρια
Αρνάκι φρικασέ με όσπρια και σαλιγκάρια
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•25m
Μάρτιος 2018
Κεφτεδάκια από κουνέλι και ριζότο γλυκολοκύθας με φασκόμηλο
Κεφτεδάκια από κουνέλι και ριζότο γλυκολοκύθας με φασκόμηλο
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•20m
Φεβρουάριος 2018
Κοτόπουλο “Bali” Stir-Fry με λαχανικά
Κοτόπουλο “Bali” Stir-Fry με λαχανικά
διαβαστε τη συνταγη
our recipes
κυρίως•20m
Ιανουάριος 2018
Spaghetti pesto Cetarese
Spaghetti pesto Cetarese
διαβαστε τη συνταγη