https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Μάιος 2018

Γεμιστά conchiglioni με ραγού σεϊτάν και κρέμα τόφου

Γεμιστά conchiglioni με ραγού σεϊτάν και κρέμα τόφου

κατηγοριαdot iconκυρίως
προετοιμασιαdot icon15m
εκτελεσηdot icon25m
μεριδεςdot icon4

υλικα

εκτελεση

1
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά το ραγού σεϊτάν και προσθέτουμε μισή σάλτσα πομοντορέλα, κανέλα, πετιμέζι και τέλος προσθέτουμε το σχοινόπρασο και διορθώνουμε στο αλάτι και στο πιπέρι.
2
Σε αλατισμένο νερό που βράζει προσθέτουμε τα conchiglioni και τα βράζουμε για 4 περίπου λεπτά στη συνέχεια τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε.
3
Έπειτα γεμίζουμε τα conchiglioni με το ραγού σεϊτάν κι από πάνω προσθέτουμε την κρέμα τόφου.
4
Σε ένα ταψί προσθέτουμε την υπόλοιπη πομοντορέλα και λίγο νερό. Έπειτα τοποθετούμε τα conchiglioni στο ταψί και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 12 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα ζυμαρικά κι η κρέμα τόφου πάρει ωραίο χρυσάφι χρώμα.
5
Στη σάλτσα που έχει δημιουργηθεί στο ταψί προσθέτουμε το ξύδι τομάτας και διορθώνουμε στο αλάτι αν χρειαστεί.
6
Σερβίρουμε στο πιάτο τη σάλτσα κι από πάνω τα conchiglioni.
alt

περισσοτερες συνταγες

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE