Απρίλιος 2022
Green Easter
Μια vegan πασχαλινή πρόταση με καρυκευμένη σελινόριζα και orecchiette με κρέμα τσουκνίδα και πέστο αγριομάραθου
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια10h
εκτελεση10h & 15m
μεριδες1
υλικα
εκτελεση
1
Καθαρίζουμε τη σελινόριζα κι έπειτα την καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι, λάδι κάνναβης και το καρύκευμα Βουργουνδίας.
2
Την τοποθετούμε σ’ ένα ταψί και την ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10 ώρες και 20 λεπτά περίπου.
3
Σ’ ένα μπολ προσθέτουμε τη μαρμελάδα μαύρου σκόρδου και τη σάλτσα pulled pork και αναμειγνύουμε έτσι ώστε να φτιάξουμε το γλάσο με το οποίο αλείφουμε τη σελινόριζα ανά τακτά διαστήματα έτσι ώστε να μελώσει εξωτερικά.
4
Σ’ ένα σκεύος τοποθετούμε τη μαρινάτα mint & rosemary, την κρέμα τσουκνίδας και το πέστο αγριομάραθου και μ’ ένα ραβδομπλέντερ χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
5
Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει προσθέτουμε τα ζυμαρικά orecchiette και τα βράζουμε για 7 λεπτά περίπου.
6
Όταν είναι έτοιμα τα αναμειγνύουμε με το μείγμα mint & rosemary, κρέμα τσουκνίδα και πέστο αγριομάραθου.
7
Μόλις η σελινόριζα είναι έτοιμη, κάνουμε μια τομή στο επάνω μέρος, τοποθετούμε μέσα της το πράσο και ψήνουμε για αλλά 10 λεπτά.
8
Σερβίρουμε γαρνίροντας με friarielli, crumble μαύρου σκόρδου, τραγανό αρακά, crumble θυμάρι-μέλι και αγκιναράκι rustico.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
κυρίως•1h & 45m
Μάρτιος 2022
Taco Mas
Μεξικάνικα tacos με chili con carne, μαύρα φασόλια, ρύζι, γιαούρτι και σάλτσα lemon coriander
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•40m
Φεβρουάριος 2022
Rainbow beet
Κρύο ορεκτικό με πολύχρωμα παντζάρια, dressing από φραμπουάζ και αφρό από κατσικίσιο τυρί
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•45m
Ιανουάριος 2022
In the forest
Mafaldine με σάλτσα μανιταριών, καραμελωμένα μανιτάρια και crumble από ψίχουλα ψωμιού με βούτυρο τρούφας
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•12h & 20m
Δεκέμβριος 2021
The sweet valley
διαβαστε τη συνταγη