https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Μάρτιος 2022

Taco Mas

Μεξικάνικα tacos με chili con carne, μαύρα φασόλια, ρύζι, γιαούρτι και σάλτσα lemon coriander

κατηγοριαdot iconκυρίως
προετοιμασιαdot icon1h & 30m
εκτελεσηdot icon1h & 45m
μεριδεςdot icon4

υλικα

εκτελεση

1
Σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τον κιμά μέχρι να αρχίσει “σπάει”.
2
Προσθέτουμε τη σάλτσα chili con carne, το spice oil, την τομάτα San Marzano, την πάστα chili rocoto, το cajun και τα φασόλια μεξικάνος και μαγειρεύουμε τον μοσχαρίσιο κιμά για περίπου 1.5 ώρα σε χαμηλή φωτιά.
3
Σ’ ένα μικρό κατσαρολάκι προσθέτουμε το καπνιστό basmati, 600 ml νερό, αλάτι, πιπέρι και μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε με καπάκι μέχρι να “πιει” όλο το νερό.
4
Σ’ ένα μπολ προσθέτουμε το γιαούρτι και τη σάλτσα lemon coriander κι ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
5
Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, προσθέτουμε τα μαύρα φασόλια και τα βράζουμε για περίπου 40 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
6
Σερβίρουμε τα τάκος και γαρνίρουμε με φρέσκο κόλιανδρο και τραγανό καλαμπόκι.
alt

περισσοτερες συνταγες

Προέκταση Ηλιουπόλεως, ΒΙ.ΠΑ Ωραιοκάστρου,

Αγρ/χιο Νο.1095, Τ.Θ. 149 – Τ.Κ. 57013,

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE