Μάρτιος 2022
Taco Mas
Μεξικάνικα tacos με chili con carne, μαύρα φασόλια, ρύζι, γιαούρτι και σάλτσα lemon coriander
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια1h & 30m
εκτελεση1h & 45m
μεριδες4
υλικα
εκτελεση
1
Σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τον κιμά μέχρι να αρχίσει “σπάει”.
2
Προσθέτουμε τη σάλτσα chili con carne, το spice oil, την τομάτα San Marzano, την πάστα chili rocoto, το cajun και τα φασόλια μεξικάνος και μαγειρεύουμε τον μοσχαρίσιο κιμά για περίπου 1.5 ώρα σε χαμηλή φωτιά.
3
Σ’ ένα μικρό κατσαρολάκι προσθέτουμε το καπνιστό basmati, 600 ml νερό, αλάτι, πιπέρι και μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε με καπάκι μέχρι να “πιει” όλο το νερό.
4
Σ’ ένα μπολ προσθέτουμε το γιαούρτι και τη σάλτσα lemon coriander κι ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
5
Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, προσθέτουμε τα μαύρα φασόλια και τα βράζουμε για περίπου 40 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
6
Σερβίρουμε τα τάκος και γαρνίρουμε με φρέσκο κόλιανδρο και τραγανό καλαμπόκι.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
κυρίως•40m
Φεβρουάριος 2022
Rainbow beet
Κρύο ορεκτικό με πολύχρωμα παντζάρια, dressing από φραμπουάζ και αφρό από κατσικίσιο τυρί
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•45m
Ιανουάριος 2022
In the forest
Mafaldine με σάλτσα μανιταριών, καραμελωμένα μανιτάρια και crumble από ψίχουλα ψωμιού με βούτυρο τρούφας
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•12h & 20m
Δεκέμβριος 2021
The sweet valley
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•1h & 5m
Νοέμβριος 2021
Ring of Asia
Σούπα κάρυ με κρέμα τόφου, γάλα καρύδας, τραγανό ρύζι και τραγανές, μαριναρισμένες γλυκοπατάτες.
διαβαστε τη συνταγη