Φεβρουάριος 2022
Rainbow beet
Κρύο ορεκτικό με πολύχρωμα παντζάρια, dressing από φραμπουάζ και αφρό από κατσικίσιο τυρί
κατηγοριακρύο ορεκτικό
προετοιμασια30m
εκτελεση40m
μεριδες4
υλικα
εκτελεση
1
Ψήνουμε τα παντζάρια στο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου μέχρι να μαλακώσουν (ανάλογα με το μέγεθός τους).
2
Έπειτα τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε στο μαντολίνο σε λεπτές φέτες.
3
Σ’ ένα μπολ προσθέτουμε το λάδι καρυδιού, το ξύδι φραμπουάζ, το μέλι και το πιπέρι szechuan και χτυπάμε μ’ ένα ραβδομπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθεί το dressing.
4
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το γάλα και το τυρί και ζεσταίνουμε.
5
Χτυπάμε μ’ ένα ραβδομπλέντερ να λιώσει το τυρί, προσθέτουμε την proespuma και ξαναχτυπάμε.
6
Περνάμε το μείγμα από λεπτή σίτα και το τοποθετούμε σε σιφόν.
7
Σερβίρουμε τα παντζάρια σε πιάτα με κυκλική φορά εναλλάξ με διαφορετικό χρώμα.
8
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
9
Προσθέτουμε το dressing φραμπουάζ και τον αφρό από κατσικίσιο τυρί.
10
Για το τελείωμα του πιάτου χρησιμοποιούμε τις νιφάδες μαύρου σκόρδου, το crumble κόκκινων φρούτων, την τραγανή κινόα και το crumble παντζάρι-σουσάμι.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
κρύο ορεκτικό•45m
Ιανουάριος 2022
In the forest
Mafaldine με σάλτσα μανιταριών, καραμελωμένα μανιτάρια και crumble από ψίχουλα ψωμιού με βούτυρο τρούφας
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κρύο ορεκτικό•12h & 20m
Δεκέμβριος 2021
The sweet valley
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κρύο ορεκτικό•1h & 5m
Νοέμβριος 2021
Ring of Asia
Σούπα κάρυ με κρέμα τόφου, γάλα καρύδας, τραγανό ρύζι και τραγανές, μαριναρισμένες γλυκοπατάτες.
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κρύο ορεκτικό•1h & 20m
Οκτώβριος 2021
“Chicken Run”
3 αλμυρές brunch επιλογές για βάφλες με κοτόπουλο για να διαλέξετε!
διαβαστε τη συνταγη