https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Φεβρουάριος 2022

Rainbow beet

Κρύο ορεκτικό με πολύχρωμα παντζάρια, dressing από φραμπουάζ και αφρό από κατσικίσιο τυρί

κατηγοριακρύο ορεκτικό
προετοιμασια30m
εκτελεση40m
μεριδες4

υλικα

εκτελεση

1
Ψήνουμε τα παντζάρια στο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου μέχρι να μαλακώσουν (ανάλογα με το μέγεθός τους).
2
Έπειτα τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε στο μαντολίνο σε λεπτές φέτες.
3
Σ’ ένα μπολ προσθέτουμε το λάδι καρυδιού, το ξύδι φραμπουάζ, το μέλι και το πιπέρι szechuan και χτυπάμε μ’ ένα ραβδομπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθεί το dressing.
4
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το γάλα και το τυρί και ζεσταίνουμε.
5
Χτυπάμε μ’ ένα ραβδομπλέντερ να λιώσει το τυρί, προσθέτουμε την proespuma και ξαναχτυπάμε.
6
Περνάμε το μείγμα από λεπτή σίτα και το τοποθετούμε σε σιφόν.
7
Σερβίρουμε τα παντζάρια σε πιάτα με κυκλική φορά εναλλάξ με διαφορετικό χρώμα.
8
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
9
Προσθέτουμε το dressing φραμπουάζ και τον αφρό από κατσικίσιο τυρί.
10
Για το τελείωμα του πιάτου χρησιμοποιούμε τις νιφάδες μαύρου σκόρδου, το crumble κόκκινων φρούτων, την τραγανή κινόα και το crumble παντζάρι-σουσάμι.
alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE