https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Αύγουστος 2023

Ice Ice baby

Φύλλα μαρουλιού baby gem με καβουρόψιχα, ημίλιαστα τοματίνια και σουσάμι με wasabi

κατηγοριαdot iconκρύο ορεκτικό
προετοιμασιαdot icon30m
εκτελεσηdot icon40m
μεριδεςdot icon4

υλικα

εκτελεση

1
Σε μια μπασίνα προσθέτουμε τη σάλτσα tartar και το ξύδι πράσινο μήλο-μέλι, ανακατεύουμε και στην συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τον χυμό lime.
2
Σε μια δεύτερη μπασίνα τοποθετούμε την ψίχα Καβουριού, τα ημίλιαστα τοματίνια, το spice mix del mondo mediterrane, το ψιλοκομμένο σέλερι και fleur de sel με βανίλια. Tέλος, προσθέτουμε το timur berry αφού πρώτα το έχουμε καβουρδίσει για ένα λεπτό σε καυτό τηγάνι.
3
Ενώνουμε τα υλικά από τις δύο μπασίνες και γεμίζουμε τα φύλλα από το baby gem. Τέλος, καρυκεύουμε με Tex-Mex και σουσάμι με wasabi.
4
Σερβίρουμε σε μπολ με τριμμένο πάγο.
alt

περισσοτερες συνταγες

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE