Απρίλιος 2023
O sole mio
Αποδομημένα λαζάνια με σάλτσα λιαστής τομάτας, λιαστά τραγανά πεπερόνι και mozzarella
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια20m
εκτελεση30m
μεριδες4
υλικα
εκτελεση
1
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει προσθέτουμε τα λαζάνια και τα βράζουμε για 6-7 λεπτά περίπου.
2
Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε την σάλτσα pomodorella, λίγο νερό από την κατσαρόλα που βράζουν τα ζυμαρικά, και στην συνέχεια προσθέτουμε τη κρέμα λιαστής τομάτας, τα κίτρινα ημίλιαστα τοματίνια, τη πέρλα rossa και τις λιαστές τομάτες. Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και καρυκεύουμε με το season pepper αραμπιάτα.
3
Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα και τα προσθέτουμε κατευθείαν στο τηγάνι με την σάλτσα, προσθέτουμε ανθό αλατιού και λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και προσθέτουμε την παρμεζάνα
4
Σερβίρουμε και προσθέτουμε από πάνω μισή mozzarella στην κάθε μερίδα, καπνιστό πιπέρι, βασιλικό, λιαστά τραγανά πεπερόνι και το crumble τομάτας. Τελειώνουμε με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο και fleur de sel.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
κυρίως•1h & 15m
Μάρτιος 2023
Easter lamb story
Αρνίσιο καρέ παναρισμένο με Matcha, "ραβιόλι" λαχανίδας γεμιστό με κινόα και πλιγούρι σε σάλτσα gravy
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•30m
Φεβρουάριος 2023
Red Cod(e)
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•1h & 20m
Ιανουάριος 2023
Η κράμβη των αμνών
Μια vegan πρόταση ορεκτικού με μαριναρισμένο κουνουπίδι και σάλτσα απο ταχίνι
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•55m
Δεκέμβριος 2022
Sopa de elote
Mια παραλλαγή της κλασσικής μεξικάνικης σούπας με βάση το καλαμπόκι
διαβαστε τη συνταγη