https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Μάιος 2023

Lady in red

Δροσερό επιδόρπιο με sorbet φράουλας,κρέμα λευκής σοκολάτας - μαντολάτου και crumble απο κόκκινα φρούτα

κατηγοριαεπιδόρπιο
προετοιμασια12h
εκτελεση12h & 10m
μεριδες4

υλικα

εκτελεση

Για το σορμπέ φράουλα
1
Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε τις φράουλες με την ζάχαρη και το νερό μέχρι να πολτοποιηθούν τελείως,
2
Στην συνέχεια προσθέτουμε το anticrystallisation sorbet και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθεί.
3
Τοποθετούμε το μείγμα στην κατάψυξη για 10-12 ώρες.
Για την κρέμα λευκής σοκολάτας με κρέμα μαντολάτου
1
Σε μπεν μαρί τοποθετούμε την λευκή σοκολάτα με τη κρέμα γάλακτος.
2
Μόλις λιώσει η σοκολάτα προσθέτουμε την κρέμα μαντολάτο και ανακατεύουμε.
3
Εκτός φωτιάς προσθέτουμε το τυρί κρέμα και την ζελατίνη και ανακατεύουμε πολύ καλά.
4
Τοποθετούμε το μείγμα σε φόρμες σιλικόνης και τοποθετούμε στο ψυγείο για 4-6 ώρες.
Για την παχύρευστη σάλτσα από ξύδι φράουλας
1
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το ξύδι φράουλα και τη Xanthan.
2
Χτυπάμε με ένα ραβδομπλέντερ και τοποθετούμε το μείγμα σε όμοια σκουίζερ. Έπειτα, το βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα περίπου.
Για το σερβίρισμα
1
Σερβίρουμε το επιδόρπιο μας γαρνίροντας με τη φεγεντίνη, το crumble κόκκινα φρούτα και τα soft strawberry chunks.
alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE