Μάιος 2023
Lady in red
Δροσερό επιδόρπιο με sorbet φράουλας,κρέμα λευκής σοκολάτας - μαντολάτου και crumble απο κόκκινα φρούτα
κατηγοριαεπιδόρπιο
προετοιμασια12h
εκτελεση12h & 10m
μεριδες4
υλικα
εκτελεση
Για το σορμπέ φράουλα
1
Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε τις φράουλες με την ζάχαρη και το νερό μέχρι να πολτοποιηθούν τελείως,
2
Στην συνέχεια προσθέτουμε το anticrystallisation sorbet και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθεί.
3
Τοποθετούμε το μείγμα στην κατάψυξη για 10-12 ώρες.
Για την κρέμα λευκής σοκολάτας με κρέμα μαντολάτου
1
Σε μπεν μαρί τοποθετούμε την λευκή σοκολάτα με τη κρέμα γάλακτος.
2
Μόλις λιώσει η σοκολάτα προσθέτουμε την κρέμα μαντολάτο και ανακατεύουμε.
3
Εκτός φωτιάς προσθέτουμε το τυρί κρέμα και την ζελατίνη και ανακατεύουμε πολύ καλά.
4
Τοποθετούμε το μείγμα σε φόρμες σιλικόνης και τοποθετούμε στο ψυγείο για 4-6 ώρες.
Για την παχύρευστη σάλτσα από ξύδι φράουλας
1
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το ξύδι φράουλα και τη Xanthan.
2
Χτυπάμε με ένα ραβδομπλέντερ και τοποθετούμε το μείγμα σε όμοια σκουίζερ. Έπειτα, το βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα περίπου.
Για το σερβίρισμα
1
Σερβίρουμε το επιδόρπιο μας γαρνίροντας με τη φεγεντίνη, το crumble κόκκινα φρούτα και τα soft strawberry chunks.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
επιδόρπιο•30m
Απρίλιος 2023
O sole mio
Αποδομημένα λαζάνια με σάλτσα λιαστής τομάτας, λιαστά τραγανά πεπερόνι και mozzarella
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
επιδόρπιο•1h & 15m
Μάρτιος 2023
Easter lamb story
Αρνίσιο καρέ παναρισμένο με Matcha, "ραβιόλι" λαχανίδας γεμιστό με κινόα και πλιγούρι σε σάλτσα gravy
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
επιδόρπιο•30m
Φεβρουάριος 2023
Red Cod(e)
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
επιδόρπιο•1h & 20m
Ιανουάριος 2023
Η κράμβη των αμνών
Μια vegan πρόταση ορεκτικού με μαριναρισμένο κουνουπίδι και σάλτσα απο ταχίνι
διαβαστε τη συνταγη