Φεβρουάριος 2023
Red Cod(e)
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια20m
εκτελεση30m
μεριδες4
υλικα
εκτελεση
1
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε το Farro για 30 λεπτά περίπου.
2
Έπειτα σουρώνουμε και το τοποθετούμε σε ένα φαρδύ τηγάνι.
3
Προσθέτουμε τη Nantua sauce και 80 ml από την Kimchi sauce, συμπληρώνουμε λίγο νερό και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά περίπου. Στο τέλος, προσθέτουμε τον χυμό lime και το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να χυλώσει (διορθώνουμε στο αλάτι).
4
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τοποθετούμε το μπακαλιάρο με ελάχιστο λάδι και αλάτι, πρώτα από την μεριά του δέρματος και σε χαμηλή φωτιά για 4-5 λεπτά.
5
Με ένα πινέλο ανά τακτά διαστήματα περνάμε με Kimchi sauce τα φιλέτα του μπακαλιάρου και τελειώνουμε τα φιλέτα στον φούρνο στους 200 βαθμού για 5 λεπτά ακόμη.
6
Με ένα φλόγιστρο καίμε τα Puntarelle και τα τοποθετούμε σε μια μπασίνα, προσθέτουμε το Kimchi και ανακατεύουμε.
7
Αφού στήσουμε το πιάτο γαρνίρουμε με σουσάμι με Kimchi και Fleur de sel, Guerande I.G.P στα φιλέτα του μπακαλιάρου.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
κυρίως•1h & 20m
Ιανουάριος 2023
Η κράμβη των αμνών
Μια vegan πρόταση ορεκτικού με μαριναρισμένο κουνουπίδι και σάλτσα απο ταχίνι
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•55m
Δεκέμβριος 2022
Sopa de elote
Mια παραλλαγή της κλασσικής μεξικάνικης σούπας με βάση το καλαμπόκι
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•28h
Νοέμβριος 2022
Réveillon au Chalet
Αγριογούρουνο ραγού με σάλτσα απο κάστανα και δαμάσκηνα, πουρέ τοπιναμπούρ και κινόα με fedelini
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•2h & 10m
Οκτώβριος 2022
Λουκ a bao
Μια γευστική πρόταση για γλυκά, τηγανητά bao buns με κρέμα λευκής σοκολάτας - pistacchio και crumble απο κόκκινα φρούτα
διαβαστε τη συνταγη