https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Φεβρουάριος 2023

Red Cod(e)

κατηγοριακυρίως
προετοιμασια20m
εκτελεση30m
μεριδες4

υλικα

εκτελεση

1
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε το Farro για 30 λεπτά περίπου.
2
Έπειτα σουρώνουμε και το τοποθετούμε σε ένα φαρδύ τηγάνι.
3
Προσθέτουμε τη Nantua sauce και 80 ml από την Kimchi sauce, συμπληρώνουμε λίγο νερό και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά περίπου. Στο τέλος, προσθέτουμε τον χυμό lime και το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να χυλώσει (διορθώνουμε στο αλάτι).
4
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τοποθετούμε το μπακαλιάρο με ελάχιστο λάδι και αλάτι, πρώτα από την μεριά του δέρματος και σε χαμηλή φωτιά για 4-5 λεπτά.
5
Με ένα πινέλο ανά τακτά διαστήματα περνάμε με Kimchi sauce τα φιλέτα του μπακαλιάρου και τελειώνουμε τα φιλέτα στον φούρνο στους 200 βαθμού για 5 λεπτά ακόμη.
6
Με ένα φλόγιστρο καίμε τα Puntarelle και τα τοποθετούμε σε μια μπασίνα, προσθέτουμε το Kimchi και ανακατεύουμε.
7
Αφού στήσουμε το πιάτο γαρνίρουμε με σουσάμι με Kimchi και Fleur de sel, Guerande I.G.P στα φιλέτα του μπακαλιάρου.
alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE