https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Νοέμβριος 2022

Λουκ a bao

Μια γευστική πρόταση για γλυκά, τηγανητά bao buns με κρέμα λευκής σοκολάτας - pistacchio και crumble απο κόκκινα φρούτα

κατηγοριαdot iconεπιδόρπιο
προετοιμασιαdot icon2h
εκτελεσηdot icon2h & 10m
μεριδεςdot icon4

υλικα

εκτελεση

1
Σε ένα μπεν μαρί προσθέτουμε τη λευκή σοκολάτα, την κρέμα pistachio, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη και τ’ αφήνουμε μέχρι να λιώσουν.
2
Στη συνέχεια αποσύρουμε από τη φωτιά και ενσωματώνουμε με το τυρί κρέμα.
3
Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για δύο ώρες περίπου μέχρι να κρυώσει.
4
Έπειτα τοποθετούμε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.
5
Ατμίζουμε τα bao buns και στη συνέχεια τα τηγανίζουμε στη φριτέζα για να γίνουν τραγανά.
6
Τα περνάμε από απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια τα πασπαλίζουμε με muscovado sugar και peta spark.
7
Τοποθετούμε την κρέμα λευκής σοκολάτας με pistachio πάνω από το κάθε bao bun και γαρνίρουμε με το verbena, το καραμελωμένο τζίντζερ και το crumble κόκκινα φρούτα.
alt

περισσοτερες συνταγες

Προέκταση Ηλιουπόλεως, ΒΙ.ΠΑ Ωραιοκάστρου,

Αγρ/χιο Νο.1095, Τ.Θ. 149 – Τ.Κ. 57013,

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE