Σεπτέμβριος 2022
Risotto alla contadina
Ριζότο με ρεβύθια και κρέμα rosolata, nduja, τραγανά πεπερόνι και τσορίθο
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια30m
εκτελεση42m
μεριδες4
υλικα
εκτελεση
1
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.
2
Προσθέτουμε το ρύζι και το σοτάρουμε για λίγα λεπτά.
3
Σβήνουμε με λευκό κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ αρχίζουμε να προσθέτουμε σταδιακά το ζωμό ανακατεύοντας συνεχώς.
4
Όταν προσθέσουμε όλο το ζωμό και το ρύζι είναι σχεδόν έτοιμο προσθέτουμε τη σάλτσα rosolata και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
5
Τέλος, προσθέτουμε το βούτυρο, την παρμεζάνα και το season pepper χαρίσα, και εκτός φωτιάς ανακατεύουμε μέχρι να δέσει το ριζότο.
6
Διορθώνουμε στη γεύση και σερβίρουμε.
7
Στη συνέχεια χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα ρεβυθιού με λίγο ζωμό λαχανικών, το λευκό πιπέρι penja και λίγο αλάτι, και την προσθέτουμε πάνω από το ριζότο.
8
Σε μια μπασίνα τοποθετούμε τα ρεβύθια και τα καρυκεύουμε με το spicemix del mondo Medina και τα προσθέτουμε πάνω από το ριζότο.
9
Τέλος, προσθέτουμε την nduja σε μικρά κενέλ, τα τραγανά πεπερόνι και το τσορίθο σε λεπτές φέτες.

περισσοτερες συνταγες

our recipes
κυρίως•1h & 45m
Αύγουστος 2022
Fideuà
Fedelini με σάλτσα θαλασσινών, χταπόδι, nduja, αγγινάρες και τραγανό ρεβύθι
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•45m
Ιούλιος 2022
Splash it!
Σουβλάκι γαρίδας με σάλτσα chipotle, πάστα Aji Amarillo, μελάνι σουπιάς και crumble μαύρου σκόρδου
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•35m
Ιούνιος 2022
The three musketeers
Φρέσκα στρείδια στον πάγο σε τρείς διαφορετικές γευστικές παραλλαγές
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•1h & 25m
Μάιος 2022
Indo-nest
Φιλέτο μπακαλιάρου με πάστα πράσινου κάρυ, lemongrass noodles και κρέμα pistacchio
διαβαστε τη συνταγη