https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Δεκέμβριος 2019

Μανιταρόσουπα με μορχέλες chips & λάδι φουντουκιού

Σούπα μανιταριών με κρέμα ταρτουφάτα, chips μορχέλες και λάδι φουντουκιού

κατηγοριαορεκτικό
προετοιμασια10m
εκτελεση40m
μεριδες4

υλικα

εκτελεση

1
Σε χλιαρό νερό μουλιάζουμε τις μορχέλες για 10 λεπτά. Τις στεγνώνουμε καλά. Τις τηγανίζουμε μέχρι να γίνουν τραγανές.
2
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λευκά μανιτάρια.
3
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το κραμβέλαιο με άρωμα βουτύρου και σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
4
Έπειτα, προσθέτουμε και τα μανιτάρια.
5
Μόλις αρχίσουν να μαλακώνουν προσθέτουμε την κρέμα ταρτουφάτα και ανακατεύουμε.
6
Έπειτα, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να μαγειρευτεί για 15 λεπτά μέχρι να αρχίσει να δένει η κρέμα.
7
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
8
Χτυπάμε με ένα ραβδομπλέντερ.
9
Σερβίρουμε γαρνίροντας με τις μορχέλες και λάδι φουντουκιού.
alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE