https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull
https://api.magnacarta.grnull

Δεκέμβριος 2019

Μανιταρόσουπα με μορχέλες chips & λάδι φουντουκιού

Σούπα μανιταριών με κρέμα ταρτουφάτα, chips μορχέλες και λάδι φουντουκιού

κατηγοριαdot iconορεκτικό
προετοιμασιαdot icon10m
εκτελεσηdot icon40m
μεριδεςdot icon4

υλικα

εκτελεση

1
Σε χλιαρό νερό μουλιάζουμε τις μορχέλες για 10 λεπτά. Τις στεγνώνουμε καλά. Τις τηγανίζουμε μέχρι να γίνουν τραγανές.
2
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λευκά μανιτάρια.
3
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το κραμβέλαιο με άρωμα βουτύρου και σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
4
Έπειτα, προσθέτουμε και τα μανιτάρια.
5
Μόλις αρχίσουν να μαλακώνουν προσθέτουμε την κρέμα ταρτουφάτα και ανακατεύουμε.
6
Έπειτα, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να μαγειρευτεί για 15 λεπτά μέχρι να αρχίσει να δένει η κρέμα.
7
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
8
Χτυπάμε με ένα ραβδομπλέντερ.
9
Σερβίρουμε γαρνίροντας με τις μορχέλες και λάδι φουντουκιού.
alt

περισσοτερες συνταγες

recipe's featured image
our recipes
ορεκτικό13h & 30m

Δεκέμβριος 2019

Φιλέτο Wellington με σάλτσα άγριων φρούτων

Φιλέτο Wellington με μείγμα μανιταριών, μους κοτόπουλο, σάλτσα άγριων φρούτων και σάλτσα μανιταριών συνοδεύονται από πατάτες κονφί και πλιγούρι

read recipe icon

διαβαστε τη συνταγη

recipe's featured image
our recipes
ορεκτικό30m

Νοέμβριος 2019

Pancakes Elvis style

Pancakes με chutney μπανάνας, σάλτσα φυστικοβούτυρου με Dulce de leche, πέρλες σφένδαμο και τραγανό μπέικον

read recipe icon

διαβαστε τη συνταγη

recipe's featured image
our recipes
ορεκτικό6h & 15m

Οκτώβριος 2019

Χοιρινά spare ribs με σαλάτα coleslaw

Χοιρινά spare ribs με gravy smoked barbeque sauce, σαλάτα coleslaw με μαρμελάδα κρεμμυδιού και μαγιονέζα mint & rosemary

read recipe icon

διαβαστε τη συνταγη

recipe's featured image
our recipes
ορεκτικό6h & 30m

Σεπτέμβριος 2019

Παλαιωμένο ριζότο, κρέμα σπαράγγι & χειροποίητο καπνιστό ψαρονέφρι

Ριζότο 12μηνης ωρίμανσης με καπνιστό ψαρονέφρι, κρέμα σπαράγγι και παρμεζάνας, κρέμα μαύρου σκόρδου και καρπάτσιο τρούφας

read recipe icon

διαβαστε τη συνταγη

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE