https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Οκτώβριος 2019

Χοιρινά spare ribs με σαλάτα coleslaw

Χοιρινά spare ribs με gravy smoked barbeque sauce, σαλάτα coleslaw με μαρμελάδα κρεμμυδιού και μαγιονέζα mint & rosemary

κατηγοριακυρίως
προετοιμασια6h
εκτελεση6h & 15m
μεριδες4

υλικα

εκτελεση

Για τη μαρινάδα
1
Σε μια μπασίνα τοποθετούμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα.
2
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τη μαρινάδα για τα spare ribs.
Για τα ribs
1
Αλατοπιπερώνουμε καλά τα spare ribs κι έπειτα τα καλύπτουμε με τη μαρινάδα που φτιάξαμε.
2
Τα τοποθετούμε πάνω σε μια σχάρα σ’ ένα ταψί.
3
Σκεπάζουμε με μια βρεγμένη λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο.
4
Ψήνουμε στους 100 βαθμούς για 4-5 ώρες περίπου.
5
Βγάζουμε τη λαδόκολλα και το αλουμινόχαρτο και δυναμώνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Με ένα πινέλο αλείφουμε ανά 10 λεπτά τα spare ribs με το γλάσο της καπνιστής μπάρμπεκιου.
Για το γλάσο μπάρμπεκιου
1
Σ’ ένα μπολ αναμειγνύουμε τη gravy sauce με τη μπάρμπεκιου καπνιστή μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Για τη μαγιονέζα mint & rosemary
1
Αναμειγνύουμε τη μαρινάτα mint & rosemary με νερό.
2
Σ’ ένα μπολ τοποθετούμε τον κρόκο αυγού, το λευκό ξύδι βαλσάμικο και τη μουστάρδα dijon.
3
Μ’ ένα ραβδομπλέντερ χτυπάμε τα αυγά προσθέτοντας σιγά σιγά το μείγμα της μαρινάτας με το νερό.
Για τη σαλάτα coleslaw
1
Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με τη μαγιονέζα mint & rosemary και σερβίρουμε.
alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE