Σεπτέμβριος 2019
Παλαιωμένο ριζότο, κρέμα σπαράγγι & χειροποίητο καπνιστό ψαρονέφρι
Ριζότο 12μηνης ωρίμανσης με καπνιστό ψαρονέφρι, κρέμα σπαράγγι και παρμεζάνας, κρέμα μαύρου σκόρδου και καρπάτσιο τρούφας
κατηγοριακυρίως
προετοιμασια6h
εκτελεση6h & 30m
μεριδες4
υλικα
εκτελεση
Για το καπνιστό ψαρονέφρι
1
Δημιουργούμε ένα μείγμα με τη ζάχαρη, το καπνιστό αλάτι και την καπνιστή πάπρικα.
2
Σε ένα σκεύος τοποθετούμε τα ψαρονέφρια, τα σκεπάζουμε με το μείγμα και τα αφήνουμε για 6 ώρες
3
Ξεπλένουμε καλά και τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί
4
Μαρινάρουμε με τη μαρινάτα ginger, lemon, chili
5
Ψήνουμε στους 60 βαθμούς για 2 ώρες περίπου
6
Κόβουμε σε λεπτές φέτες αφότου κρυώσει.
Για το ρύζι & την κρέμα
1
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι να σοταριστεί κι αυτό
2
Σβήνουμε με λευκό κρασί και προσθέτουμε το ζωμό κότας σε δόσεις
3
Προσθέτουμε την κρέμα σπαράγγι με την κρέμα παρμεζάνας
4
Όταν το ρύζι είναι έτοιμο προσθέτουμε το βούτυρο και την παρμεζάνα για να χυλώσει. Διορθώνουμε στο αλατοπίπερο.
5
Για το σερβίρισμα
1
Σερβίρουμε γαρνίροντας με φρέσκα σπαράγγια, καπνιστό ψαρονέφρι, κρέμα μαύρου σκόρδου, πέρλες με άρωμα λεμόνι, καρπάτσιο τρούφας και φρέσκο πιπέρι

περισσοτερες συνταγες

our recipes
κυρίως•35m
Αύγουστος 2019
Μια διαφορετική χωριάτικη
Χωριάτικη σαλάτα με κόκκινα και κίτρινα ημίλιαστα τοματίνια, λάδι ρίγανης, πίκλα κρεμμυδιού και μαρμελάδα ελαιόλαδου
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•15m
Ιούλιος 2019
Tartare γαρίδας με pâté καβουριού & μαρινάδα passion fruit
Ταρτάρ γαρίδας με πατέ καβουριού, ξύδι και πέρλες passion fruit
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•1h & 10m
Ιούνιος 2019
Ασιατική σαλάτα με φύκια, παστό σολομό & dressing σόγιας
Ασιατική σαλάτα με φύκια, παστό σολομό & dressing σόγιας
διαβαστε τη συνταγη

our recipes
κυρίως•1h & 10m
Μάιος 2019
Πανακότα με πράσινο κάρυ & ras el hanout
Πανακότα με πράσινο κάρυ & ras el hanout
διαβαστε τη συνταγη