https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null
https://magnacarta.gr:1000null

Σεπτέμβριος 2023

Morta”bella”

Pinsa με κρέμα ρόκας - pistacchio, μορταδέλλα, αυγό, τομάτα και τραγανό crumble bacon

κατηγοριαbrunch
προετοιμασια20m
εκτελεση35m
μεριδες2

υλικα

εκτελεση

1
Σε ένα μίξερ προσθέτουμε την κρέμα pistachio και την κρέμα ροκάς και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2
Αλείφουμε το μείγμα πάνω στην pinsa αφού την ψήσουμε στους 180 για 6 λεπτά περίπου.
3
Προσθέτουμε το αυγό μάτι, τη μορταδέλα, τη mozzarella, την τομάτα φρέσκια μερικώς λιασμένη και το crumble bacon.
4
Τέλος ραντίζουμε με λάδι chia και τελειώνουμε με λευκό πιπέρι Penja.
alt

περισσοτερες συνταγες

Μακεδονομάχων 16, Καλοχώρι, 57009

(+30) 2310 565200

info@magnacarta.gr

Copyright © 2025 Magna Carta. Designed & Developed by CANDEE